Nus_12 29+3 olduk bebeğin hareketleri çok sert bu normalmi dün akşamdan beri hem aktif hemde sert doğum şeyi falan olmaz demi normalmi acaba yaşayan varmı
Deletedmom73711 Nus_12 Günümüz aynı, gayet normal endişe etmeyin. Hareketli bebek her zaman iyidir der doktorum, ben de şu an uyuyamıyorum mesela hareket ve tekmelerden uğlanım oryantal oynuyor😂
HEPAYNITAN-TANA2 Nus_12 normal kız ay ne güzel güm güm vuruyor demeki keyfi yerinde millet hareket etmiyor diye yana yakına geziyor doya doya taidni çıkar son haftalar da hareket ararsın 😂
MinnieMouse Nus_12 hareketlendirecek biseyler yemiş içmiş olabilirsin 🤣 ya da keyfin yerindeyse o da hisseder. Veya üzgünsen onu da hisseder. Her şey olabilir canım ama normal 🥰 bide erkekse sert hareketler yapıyo diyo arkadaşlarım. İkinci hamileliğim ve 16?haftadayiz bazen bı tekme bı ani hareket yapiyo oha diyorum 😅 ultrasonda sürekli fırıldak gibi döndüğünü görüyoruz. Erkekler böyleymiş 😁 kızım sakindi hep yüzünü kapatırdı ultrasonda dürterdi doktor hareket etsin diye
Gamzesaa Nus_12 benimde öyle 29. Haftadan beri büyüklerimiz artık kemikleşiyor hareketleri can yakar der ya
Nus_12 HEPAYNITAN-TANA2 korktum valla ne bileyim ilk gebelik olunca bilmiyorum normal gekiyo ama ne bileyim yinede sorayım dedim korktum valla
Deletedmom73711 Nus_12 Erkekler hiç kibar değil ben anladım😂 Su içmeye korkacağım nerdeyse çocuk su içince bile tekmeliyor😂🙈🧿🙏🏻
Pelinakcn Nus_12 29+5 olduk bizde bazen öyle bir hareket ediyor ki dışarıdan belli oluyor, geçen gün yastık vardı kucağımda onu bile hoplattı. Endişe edilecek bir durum yoktur yani 😊
Aslhnklk Nus_12 Ben bebeğimi 17. Haftada hissetmeye başladım ve o günden itibaren sürekli hareket halinde şuam 33 haftalığım daha hareketli ve daha sık vuruşları gümbür gümbür asla durmuyo o yüzden korkma aynısı başımda var😂