Eminedilanim Kızlar 14+3 olduk sizdede varmı hareket 2 gündür bisey hissetmiyorum normalde segrime oluyordu kafaya taktım acile gidecem zor tutuyorlar
HEPAYNITAN-TANA2 Eminedilanim daha çok çok küçük hemde çok zate 14de hisetmen bile mucize cun ki bı çok kişi hisedemez o kadarlikken bu yüzden dert etme bebeğin düzenli hareket etmesine daha çok var
TazeAnne06 Eminedilanim benim de tüp bebek ve 19. Haftada zor hissettim aşırı düzensizdi ve 26. Haftalara kadar normal karşılanıyor. Siz fazla evham yapmışsınız içiniz rahat olsun bence hissetmeniz bile mucize korkmayın korkup bebeğinizi boştan yere huzursuz ediyorsunuz 🌸
Merve201119 Eminedilanim daha çok küçük yani o haftada hissetmen bile mucize hissettik diyorsan duzenli hissedemezsin 19.cu haftadayim duzenli hissetmiyorum bazen gün içinde hissetmediğim bile oluyor takma kafana kötüyü çağırma
Eminedilanim Normalde namazda falan tip tip atardı ses seda yok randevum 4 ağustos artık eşimi daralttim neden diye adam bıktı benden
Nurcantas65 Normal ama bu bebeğin düzenli hareket etmesi için bariz belli olan vuruşları 24-25 den sonra başlıyor.Endiselenmeyin 🌹
Fatma32 Eminedilanim benimde tup bebek 19.haftada hissetmeye başlamıştım. 19. Haftadan önce doktora sorduğumda daha çok küçük sen hissedemezsin demisti. Ultrasona girdiğinde de görmüşsündür bebek hareket ediyor aslında su içinde olduğundan bizler hissedemiyoruz
Tubiiiiif 20 haftalım bende daha anlaşır hareket yok cnm bende efhana kapılıyorum ama banda herkes 20 den sonra daha net hissedersin dedi senin daha cok küçük normal böyle olması
MDeniz42 Eminedilanim korkma canım benim daha çok minik. Acil zaten çok kalabalık ultrason vs çoğunda yok.İçin rahat etmiyorsa yarın sağlık ocağına git kalp atışına baksın hemşiren.
Bebegimveben0811- 14 de duyman bile mucize 30. Haftaya kadar Gun de 2 hareket bile yeter diyor doktorlar daha kasları bile gelismedi