iremsknn Doktorum suda doğumu da düşünebilirsin dedi ama bana garip geliyor eskiden beri hep insanlar karada doğum yapmış 😀 Siz ne düşünüyorsunuz tecrübeniz ya da duyumlarınız var mı konu ile ilgili?🙈
Gamzeates iremsknn suda daha rahat oluyor diye duymuştum vücudunuzu rahat bırakmanızı sağlıyor vallahi öyle bi imkan olsa ben de yapardım zaten suyu cok severim 😂🙈
Zuzu04 Daha çok para almak için istiyor olabilir:)) şaka bi yana hiç suda doğum yapan bir tanıdığım olmadı bana tehlikeli geliyor bebeğin su yutma ihtimali çok yüksek. Benim bebeğim sezeryanla olduğu halde doğum esnasında su yuttuğu için 3 gün küvezde kaldı
Cansu1- Zuzu04 iyi de bebekler anne karnında sürekli su yutuyor diye biliyorum. Şu an solunumu amniyon sıvısı ile oluyor diye biliyorum. Sizinki başka bir durum olmuş olmasın. Kakasını yapmıştır bebek o kirli suyu yuttuğu için enfeksiyon kapmıştır ciğer yüksek ihtimalle. Çünkü anne karnında zaten su doluyor sürekli ciğerleri
iremsknn Zuzu04 yok ya çok şükür parayla hiç işi olmayan bir doktorum var. Aksi takdirde sezaryene de yönlendirebilirdi 🙏🏼
HEPAYNITAN-TANA2 Zuzu04 nasi ya anne karnında bebe zate kendi suyunu yutup çiş yapıp tekrar yutmuyo mu zate 🤔🤔
iremsknn Cansu1- ben de sizin dediğiniz gibi olduğunu biliyorum. Zaten suya doğup dakikalarca orada kalmıyor doktor gözetimi oluyor full 👍🏼
Zuzu04 Cansu1- doğduğu anda ciğerler hava doluyor o esnada su yuttuğu için ciğerine su kaçmış çok şükür enfeksiyon çıkmadı o yüzden 3 günde taburcu olduk
Gamzeates iremsknn bazı devlet hastahanelerin de bile böyle bir imkan var tavsiye ederim nasıl kasılmamız olunca yada sancı suya girince gevşiyoruz ağrı oldukça ılık su da gevşemeyi sağlayacaktır 🌺😇
Zuzu04 HEPAYNITAN-TANA2 doğduğu anda ciğerleri hava doluyormuş o esnada yuttuğu için ciğerine su kaçmış
Cansu1- Zuzu04 havanın ardından mı su yuttu. Onu ilk kez duydum valla. Ben sadece bu kakalı suyu yutunca kötü olduğunu duymuştum.
Cocom Merhaba, benim bir arkadaşım suda doğum yaptı ve suyun rahatlatıcı etkisinden bahsetti, çok memnun kaldı o.siz hangi ildesiniz?