senakaradagyilmaz Merhaba arkadaşlar 38+5 haftalık olduk. Biraz önce kahverengi hafif sümüksü bir akıntı geldi. Normal midir? Nişanım gelmiş olabilir mi?
Tugceonur senakaradagyilmaz nisaniniz gelmis sancilarinizi takip edin olursa olmazsada endise etmeyin hemen dogum olmuyor benim 1 ay oncesi gelmişti dogumdan bazilarinin ayni gun bazilarinda haftalar oncesi geliyor o yuzden kendinizi bilirsiniz zat3n iňsan da hissediyor dogumu olucagi gun
Gizemuysall3 Bugun benimde nişanım geldi 10 dk ya bir sancılarım var siz ne yaptınız nasılsınız doğurabildinizmi
senakaradagyilmaz Gizemuysall3 benim o günden sonra sadece kasıkta regl ağrısına benzer hafif ağrılarım oldu. Doğum gerçekleşmedi henüz. Oysa ki inanmıştım 😂
Zeydkus senakaradagyilmaz Ben de nişanım geldikten 1 hafta sonra doğum yapmıştım:) Nişan sadece doğumun yakın olduğunu gösteriyor aslında ki 2 hafta sonra yapan bile varken çok da yakın diyemeyiz aslında. Siz bol bol çifter çifter merdiven çıkın ve eşinizle birlikte olmayı deneyin. Çifte kombo gibi oluyor genelde başlıyor doğum merviden+ilişki ile.