Mommylife Anneler 17 haftalık gebeyim hala hiç hissetmiyorum siz ilk gebeliğinizde ne zaman hissettiniz 😊
Mervedemirctn Mommylife ben 19. Haftamda hissetmeye başladım ☺️ O kadar güzel bir his ki şimdi 28 haftalığız daha da ilerledi tekmeleri güçlü oluyor 🧿 bazen can bile acıtabiliyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😇
MinnieMouse Mommylife 18.haftada pıt pıt hissetmeye başlamıştım ama gaz sanmıştım 🤣 o yüzden net olarak 20-21.hafta diyebilirim. ikincide 14 te tek tük başladı 15 te arttı 16 olduk giderek artıyor 😍
Tgb7 İki oğlumda da 18 haftalıkken hissetmeye başladım herkeste farklı olabilir tabi ama yakında hissedersiniz bence :)❤️
Seyma-Aslan00 Mommylife 18. Haftamın sonunda pıt pıt hissetmiştim tabi ilk zamanlar anlayamıyodum😄 simdi 26 olduk Allahın izniyle net bi şekilde 🥲❤️🙏🏻
oykumm_1233 Mommylife ilk 16 da gunde 1 2 defa pıt pıt hıssedıyordum kasıklarımda şimdi 17 olduk artık gunde 5 6 defa hissediyorum kızçemi 🌸
Srfe Mommylife ben 15 haftalıkken hiissettim ancak bir iki kere ve bagırsaklardır dedım 😄🤭 suan 18 haftalıgız dun dışardan ılk defa hareketlerı görunmeye başladı miniğimin 🥰💙 ilk gebeliğim bu arada 55 kiloyum