Sevgiveysi Slm kızlar anneler ve anne adayları 35 haftalik hamileyim ve çok kötü dis ağrısı tutmuş beni dünden beri lutfen bisey önerin ilaç kullanmıyorum.ve dayanacak güçte kalmadi bende kimler şuan benimle aynı acıyı yaşıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canankanat18 Sevgiveysi allahım en katlanamayacağım şey başımı duvarlara vurasım geliyor sirkeli su ile gargara yap derim
Peri-algan Sevgiveysi rabbim yardımcın olsun şifa versin ben de geçen hafta yaşadım 19 haftalık gebelikte işlem yapmadılar sirke tuz su gargara yaptım banamısın demedi ama sarımsağı iyice ezip diş etime koydum aşırı yaktı ama şükür ağrımı aldı dene istersen
Minikoanne Sevgiveysi elma sirkesi ve tuz karıştır gargara yap ikinciside karanfil yagını kulak pamugu varya onla damagına dişine sür.. Rabbim kurtarsjn bn çok çektim 🙏🏼
Kubra_miray_szr Sevgiveysi bana diş demeyin psikolojim bozuluyor onun ağrısı varya çok kötü benimde bir tane çürümüş inşallah ağrı vermez doğuma kadar 😑 birde tam hamilelikte buldu seni diş eğer çürümüşse çekiyorlar ama özel.kilinikte ama intahap baglamışsa ilac veriyorlar kendi doktorunuzla danışın illa fikir verir çünkü hamileyken diş çeken çok.var birde karanfil koy dişinin üstüne o biraz iyi ediyor 😞😞
Minikoanne Sevgiveysi o zaman iltihap kaplamış komple. Sen dişciye git antibiyotik veriyolar 3 güne geçer hamileler için antibiyotik var
Sevgiveysi Kubra_miray_szr çok az çürümüş Bi taraf sapasağlam diğer taraf çürük delik hersey var icinde
Nbu- Karanfil koy hafifletir ve 35. Hafta da çoğu gebe arkadaşım dış ağrısı çektiğini söylediler galiba haftada var
Ftmbtu Sevgiveysi benimde 2 ameliyatlık dişim var çekilemiyor 38 haftalık oldum canımdan can gidiyor ama ben antibiyotik kullandım doktorum verdi birde parol onun yanı sıra karbonat su tuz karıstırıp gargara yapınca bana çok iyi geliyor