sliya30 Avles 18 haftalığım devlete gittiğim için öğrenemedim ne yazıkki hayırlısı artık ne diyim neden söylemiyorlar bilerek mi yoksa gerçekten mi bebili göstermiyor acep
Mercan12 sliya30 devlet erken söylese ne olur 20 haftaya kadar bebegi erkek bildik 2 doktor ayrı ayrı söyledi alışveriş yaptık detayliya bir girdik kiz dedi 32 haftadayim kiz olduğu kesinleşti bebis büyünce söylemeleri daha kesin oluyor
rizelipek sliya30 Devlet hastaneleri sordugun zaman sana kızıyor cinsiyetini çünkü onların önceliği sağlık olduğu için cinsiyet arka planda kalıyor ama değişiyor doktordan doktora kimisi söylüyor sen sormadan
btlbsr sliya30 12.haftada net olarak devlet hastanesinde öğrendim cinsiyetini. 34 haftalık şu an cinsiyeti değişmedi. Biz sormadan doktor kendisi söyledi üstelik. Bence bebeğin pozisyonu, doktorun deneyimi ve ultrasonun çözünürlüğü çok etkiliyor.
minikerdeminannesi sliya30 cihazları iyi olmadığından olabilir,ben ikili test için devlete gittiğimde bana burda yapman çok da doğru olmaz güvenmiyorum demişti kaç kişide yanlış çıktı dedi. O yüzden özele daha çok güveniyorum cihaz olarak
minikerdeminannesi sliya30 bir de cinsiyet erkek olduğu için erken öğrendiğimi düşünüyorum,erkekler jenisni etken belli ediyor genelde
Cansu_7997 Bende 11 yeni girdim heycanliyim belli değil dua edin sağlıklı bir s3kilde kucaklarimiza alalım😘
AslanBebeginAnnesi canım bana 12 haftalıkken kesin erkek dediler 24. haftadayız oğlumla❤️ özele git devlette kimse ilgilenmez
Misilefe Avles tecrübeli bir doktor ve ultrasonu iyiyse evet öğrenilir biz 13. Haftada öğrendik %70 dedi ve tuttu
Misilefe Avles ve özel hastane de öğrenebilirsin devlette o haftalarda sanmıyorum cinsiyet konuşulsun
Busramhr rizelipek tabikidr önce sağlık ama insan karnındaki bebeğini sevsede ne diye seveceğini bilmek istiyor heyeceandan öğrenmek istiyor tabki kmtü niyetli aldırmak içiiçerken öğrenmek isteyen insanlar da vardır belki ondan temkinli davranıyorlsr ama bence bu düşünceye hakları yok sağlıklı olsun cinsiyeti ne yapacan filan kötü bi yaklaşım yani şimdiye kadar benim başıma gelmedi ama alışveriş için bile önemli
seymanuurr Bende 12 yim daha öğrenemedim bayram girdi araya bayramdan sonra nasipse gösterirse ama herkes değişir diyor 15 16 garanti diyorlar kafam karışık