Durununaannesiiiiiii Göğüsümdeki çatlaktan çocuğumu emziremiyorum en çabuk nasıl geçer lütfen tecrübeli olanlar benimle paylaşsın ağlıyorum sürekli
Canankanat18 Durununaannesiiiiiii lansinoh göğüs ucu kremi sadece iki defa sürdüm göğsümün ağrısı gitti düzeldi kesinlikle almalısın
Esraa16 Durununaannesiiiiiii kesinlikle geç aldığıma pişmanım garmastan pomad krem ilk sürüşte bile etkili
Manolyagkmn Durununaannesiiiiiii hemen eczaneden Slikon göğüs ucu aldır canım seni en hızlı rahatlatacak olan şey o en azından bebeğini emzirmeye devam edebilirsin emzirmediğinde de krem ve kapak kullan emzirirken onu kullanırsan daha çabuk toparlar 30 lira gibi bir fiyatı var
Hilahila Zeytinyağı canım en doğalı en güzeli direkt sürdükten sonra da emzirebilirsin. Bana başka bişey etki etmedi. Krem sürdükten sonra da emzirirken temizliyordum içime sinmiyordu öyle emzirmek
annesinin_beybisi Durununaannesiiiiiii zeytinyağıni sürdükten sonra yikamadan emzirirsen çocuk tiksinip emmeyi hepten birakabilir bence.
Hilahila annesinin_beybisi hiç öyle bir şey olmadı iki çocuğumda da.. Kremin tadı daha tiksinç bence ve zeytinyağının tadı yok gaz salladı niyetine de kullandım tam bir şifa