Hudanurfidan38 Arkadaslar lutfen yardimci olun 41. Haftadayim dogumum baslamadi sancim yok acilmam yok neler yapmaliyim birde bursada yasiyorum bana devlet hastanesi olarak nereyi onerirainiz suan cok destege akil almaya ihtiyacim var
cileklicookie Hudanurfidan38 merhaba imkan varsa devlet özel fark etmez hastaneye yatisinizi yaptiririm bir an evvel kakasini yapabilir zamanını doldurmus çünkü tehlikeli durum siz fark edemezsiniz bunu asla. Suni sanci alirsiniz normal dogum denenir olmazsa sezaryana dönülür hic mühim değil ama beklemek cok çoook yanlış
immos Hudanurfidan38 40+5 de suni sancı ilke başlamıştı benim doğumun da geceden suyum sızarak gelmişti ama kızım doğar doğmaz havluya kakasını yaptı, bence daha fazla beklemeseniz iyi olur doktorunuz ne diyor buna ?
Hudanurfidan38 1oznuur açıklık yok suni sanci versemde olucaga benzemiyor dedi benimde ilk gebeligim o yuzden ne derlerse ona uyuyorum
Hudanurfidan38 cileklicookie bugun gittim eve gonderdiler hergun gel dediler inanin cok saskina dondum bende napicagimi sasirdim artik
Hudanurfidan38 immos kaka yapma meselesini bende okudum internetten ama devlete gittigim icin bana keyfine gore degil sakinca gorulse yapilir biseyler dedi gonderdi iste ilk hamileligim acemiyim iste
1oznuur Hudanurfidan38 ama mecbur verecek kacıncı haftaya kadar beklicek böyle kendi sancım gelmezse vercek benimki öyle konustuk acıklık zaten sancıyla olur sancı vermeden acılmaz demesi garip geldi
cileklicookie Hudanurfidan38 devlet sezaryan yanlisi degil o yuzden ama kesinlikle takipte olmaniz lazimdi bulundugunuz yer donanim olarak az kaliyor olabilir ilcede falan misiniz bilemiyorum durum varsa birde özele gidin suni alin dedigim gibi kakasini yapmasi cok olasi miladi dolan bebeklerde bu durum cok sık gözüküyor ne yazik ki