hafsam_omerim Mine44 böyle sancı girince anlıyorsun adet sancısından biraz fazla karnın sertleşiyor ve ter basıyor sana böyle bir müddet ağrı karnının her yerini kasıyor sonra rahatlamaya başlıyor. Böyle böyle tekrar ediyor. Düzenli 5-10dk da bir geliyorsa doğum sancısı
cileklicookie Mine44 adet sancisinda daha siddetli ve duzenli araliklarla geliyoe canim belden baslayip kasiklara vuruyor
Mine44 karakiz1 Bnmde haftalardır bebiş bir yerde topluyor kendini hem nedenini merak ediyorum hemde sezeryan olur mu diyo düşünüyo ve korkuyorum 😅
Mine44 hafsam_omerim Yok o şekilde düzenli değil . Aynı adet sancısı diyebilirm çok nadir karnjmda o çoğunlukla belime vuruyor sancı . Çok korkuyorum erken doğum belirtisi mi yoksam, doğum yaklaşıyor mu demek 36+5 teym ilk hamilelik bilmiyorum. Ne diyosunz siz
Mine44 cileklicookie Adet dönemlerinde çok sancım olurdu benm aynı o şekilde oluyor, kaç gündür belimde o sancı coo nadir de karnimda . Çok korkuyorum erken doğum mu bu , yoksa doğum yaklaşıyor mu demek oluyo bilmiyorum 36+5 teym 🥺🥺 ne diyorsunuz
cileklicookie Mine44 sizi doguma hazirliyoe bu sancilar canim duzenli sanci oldugunda takip et aralarini
hafsam_omerim Mine44 bu sancılar doğuma hazırlık yalancı sancılar sıkıntı yok doğumun ne zaman geleceği belli olmaz