annesinin_beybisi 2 komşumun biri normal doğur biri sezaryen diyor , görümcelerimin biri sezaryen biri normal doğur diyor , annem normal doğuracaksın diyor evet yok mu artıran 😂 bu arada devlete gidiyorum yani seçme şansım da yok bebek seçicek 😄
annesinin_beybisi annesinin_beybisi gülüyorum artık gerçekten onca insan doğurdu bir tanesine sormak aklima gelmedi normal mi sezaryen mi diye. ben genelde bebeği sevme kısmıyla ilgileniyorum da😄
annesinin_beybisi HuyumKurusun_ kendisi şuan ters pozisyonda keyfi yerinde pek dönmeyi düşünmüyor 😄 ona soran da yok zaten baksana😀
annesinin_beybisi Deletedmom7373700 valla artik onu dicem herhalde her telefonda sezaryen normal muhabbetleri 😄
annesinin_beybisi Elifderin34 kız hayatimda uçağa binmedim özel uçağa biner binmez pat diye doğuruveririm heyecandan 😄
Mysaa annesinin_beybisi ben ilk doğum sezaryan 2 gün önce babamlardayız kalkmış o bana normal doğurcaksın demi diyor dua et yani 😀😀😀
annesinin_beybisi Mysaa neyse ki erkeklerden henüz bir yorum gelmedi😄 normal dogurmanin nasıl birşey olduğunu biliyor mu acaba baban yoksa laf olsun diye mi soruyor😀
Mysaa annesinin_beybisi yani bişey derim de neyse 😀 bide kalkmış o kadar eziyetimi gördü normal den sezaryana döndüm cunku para için sezaryana aldı seni bu sefer normal doğur diyor bende olmaz dedim olmicak ne var sanki diyor çok bilmiş profesör diyorum kendisine 😀😀 hatta level atlıyor bi kesip çocuğu alıcak onu bende yaparım felan dedi eşimde güldü o zaman sen yap da o kadar para vermeyelim boşuna dedi 😀
annesinin_beybisi HuyumKurusun_ aynen yani 😄 benim aklimda ne normal var ne sezaryen tek düşündüğüm doğurmak ve kurtulmak insanların derdine bak 😀
annesinin_beybisi HEPAYNITAN-TANA2 valla he 😄 doktor da öyle sert ki valla bunları duysa adam napar bilmiyorum 😂
annesinin_beybisi Mysaa bizim de komşunun kocası . önceki cocuklar normaldi bu sezaryen oldu hastalıktan kurtulamiyor dedi küçük oğlu icin. sezaryen olmasın dedi benim için kalakaldım bu erkekler ne meraklı herseye yorum yapmaya bilip bilmeden😀
Elifderin34 annesinin_beybisi benim ki boş konuşup sırf öneri verebilmek adına saçmalamak ve anne adayını sinir etmek çevrenin bize verdiği boş öneriler gibi 😅 özel uçak fln nerde görecez bacım biz şeyma subaşı değiliz😅😅
1erkekkannesiiii annesinin_beybisi cok isteyen kendi doğursun. Sinir oluyorum şöyle boş insanlara 🧐 Sağlığınız yerinde olsun da nasıl doğarsa doğsun boşver aldırma sen
annesinin_beybisi 1erkekkannesiiii kendileri doğurmuşlar bir daha canları istedi herhalde 😄 aynen öyle benim için sadece saglikla dogurmak önemli gerisi bir sekilde atlatılır 🤗
Mysaa annesinin_beybisi allahım ya valla oğlum sezaryan 1 yaşına kadar 1 kere çok küçük soguk algınlıgı atlattı oda kayınvalidemden geçmişti 4 gün surmedi topladı onun harici aşı olduk canlı aşı o yan etki yaptı hastalıkla uğraştık baya ama normal sekilde çok saglıklı. Yemesi içmesi vs vs hayran bırakır yani bu sezaryan bakış açısı hiç değişmiyor insanlarda 😀