Pinpirikanne Ağustos sonu doğum kizlar cam temizliği ne zaman yapsam…cam temiz olmadanda yaptığım diğer yerler içime sinmiyor önce cam olacak…Ağustos ilk haftası yapsam erken mi olur acaba kirlenir mi tekrar sizce?şuan 32 haftadaym 🌸
annenur Pinpirikanne benim ağustosun ilk haftası ben 33. Haftamda silmiştim tabi yagmus felan yağdı boşa gitti ama en azından dış tarafında kalıyor arada toz alırken kayitlari silerken orayida bir ustundan dolandırıyorum. Çok geci bekleme yine de ben iyi ki 33 de yapmışım suan 36 yim 3 hafta bukadar mi farkeder hiç yapamazmisim
Melake Ben 35. Haftadayım yavaş yavaş başladım oda oda kendimi yormadan yapıyorum ama 32. Haftadan sonra çok ağır hissetmeye başladım kendimi eviniz çok büyük değilse bence 1 2 hafta daha bekleyin bence :)
Pinpirikanne Melake bnde ağustos ilk haftasi 34-35 haftalık oluym canm smdiden planym ona gore dahada agirlasnca cok zor olcak smdiden rahatsz olym
Cansu1- Pinpirikanne kızlar cam silerken kolunuzu uzatıp çekmekten gerilmekten yada ulaşamadığınız yerlerde Yüksek bir şeye çıkıp silmekten korkmuyor musunuz. Ben böyle bir şeye kalkışsam annemle kayınvalidem ağzıma eder afedersiniz.
Pinpirikanne Cansu1- benim giriş kat ve onde parmaklik var canim düşme ihtimali sıfır arka camlardada hortum var zten kolay yikiym
MelekAras Pinpirikanne bende sizin gibiyim temizliğe camdan başlarım, ben 36da sildim, 3-4 gün sonra doğurdum. ☺️ Şuan erken 2 hafta daha bekleyin bence
zehraaaktas Pinpirikanne 36+2 yim bayramdan önce ablam geldi halletti sağolsun kendin yapabilecek durumda değildim diğer yerleri de kendim yavaş yavaş hallediyorum artık
Ipek55 Pinpirikanne erken değl zaten son zamanlar hareketlerde daha kısıtlı oluyorsunuz erkenden halledin içiniz raht olsun en iyisi ve kendinizi zorlamayın. Ben hiç elimi sürmedim sağolsun eşim halletti 😂
Meliyyke Pinpirikanne kız eşin silsin ne uğraşıyorsun hamile hamile. Denge kurmakta zorlanırsın belki
Cansu1- Pinpirikanne aman aman çok çok dikkat et zorlanırsan bırak. Senden bebekten daha değerli değil
Princessmom Pinpirikanne agustos 8 gibi foğum var bende silmek istyrm ama geri kirlenirse bidaha iş çıkacak diye bekliyorum 😂
csmaknc Pinpirikanne Ya ben sildim 34 haftalıkken bide temizlikçi tutacağım halde sildim salak gibi karnım sivri olduğu için mi bilmem bide o gün mutfak dolaplarımkn dışını da sildim o zamandan beri bel ağrım geçmiyor 36. Haftadayım allahtan
Verasmommm Pinpirikanne ağustos ilk haftası ağırlaşmadan yapman faydana olur canım yaz aylarındayız zaten kış gibi öyle anında cam kirlenecek bir durum olmadığından doğum sonrasına kadar idare eder cam temizliğin seni ağırlaştığında yaptğında bir çok tehlikesi var allah korusun tabi yardımcı olacak biri varsa onu bilemem
Pinpirikanne Verasmommm anneme dcem bakalm camlar ve mutfak dolabi silmeye gelse yeter bana geri kalan iş değil zten