Deletedmom_11 Arkadaşlar Protestan 30 kapsül 200 lük verdi doktor ve ağızdan alma ben en etkilisi fitil niyetine vajinaya direk temas dedi.Size sorum ilacı vajinadan uygulayanlarınız var mı acaba
Deletedmom52620 Deletedmom_11 kullanıyorum genelde işaret parmağına koyup yapabilirsin ama baya kaygan iki parmağınla koy vajina kısmına işaret parmağınla da ittir belinin altına da güzel yastık koy 20 dakika kal
Havvaaaes Deletedmom_11 bende günde 3 kullanıyorum canim itebildigin kadar dibe it ve 2 3 dakika gezin uzan
Deletedmom_11 Deletedmom52620 ay korkum bebeğe bir zararım olur mu biliyorum çok saçma ama insan öyle endişe ediyor ki
Deletedmom52620 Deletedmom_11 hayır canım ne zararı olsun benimde kanamalarım olduğu İçin kullanıyorum. Bebeğim için
Deletedmom_11 Deletedmom52620 doktor 15 gün sabah akşam kullan dedi bakalım Allahım şifa versin inşallah herkese
Dilossh Deletedmom_11 ben hamileliğimin başında vajinadan alıp yatıyordum ayağa kalkarsanız ilaç dökülme yapıyor bide ağızdan alınca çok baş dönmesi yapıyor en sağlıklısı alttan 💁🏻♀️
Motherbabys Deletedmom_11 Bende kullanıyorum vajinal yoldan daha etkili dedi doktorum yapıp 40 dakika yat dedi bacaklarını kendine çekip 5 aylık olduk 1 ay daha kullanıcam bitiyo sonra şükürler olsun 🤲
Motherbabys Deletedmom_11 Amin amin inşallah hepimize Sağlıkla alalım kucağımıza çocuklarımızı inşallah 🥰🤲