hf_110616 Kızlar rahim ağzı kısalığı vardı 10mm 4 haftadır evde istirahat ediyordum bebeklerim bugün aniden doğmak istediler. Şuan kuvezdeler solunum cihazına bağlamışlar dualarınızı eksik etmeyin ikizlerimden 🤲🏻 sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Ormanmeyveli hf_110616 Bir an önce kucağınıza alıp eve getirin inşallah 🙏❤️ Suyunuz mu geldi nasıl anladınız doğumun başladığını
4cocukannesi hf_110616 canım benim geçmiş olsun bı an önce kucağına alıp kavuşursun inşallah neden erken doğum oldu bende 29 haftalık ikiz gebeyim erken doğum olabilir demişti doktor korkuyorum
Gozde11 hf_110616 bebeklerini sağlıkla kucağına alcaksın hiç canını sıkma bol bol süt sağ güçlü dur 🙏Ben de 29.haftada 12 mm ile şuan 31.haftaya geldim her bir gün geçtiğinde ohh bir gün daha geçti diye sevinir oldum kaç kilo doğdu bebekleriniz
hf_110616 Ormanmeyveli bu sabah pıhtı şeklinde kanamam geldi hemen hastaneye geldi açılmama bakıldı 4-5 cm olmuş bekleyemeyiz sezeryana almalıyım dedi doktorum
hf_110616 4cocukannesi 29 haftada rahim ağzı kısalığm olduğu soyledi doktorum 10 mm di o günden beri istirahat ediyordum ilaçlar iğneler kullanıyordum o yüzden erken doğum riskim vardı
hf_110616 4cocukannesi kendine dikkat et canım bı sıkıntın yoksa doktorun bı sorun görmemişse korkma inşallah zamanı geldiğinde kavuştursun yavrularına
hf_110616 Gozde11 29 . Hafta da yapıldı bugün doğum öncesinde tekrar yapıldı ama ne kadar etkili oldu bilmiyorum canım
4cocukannesi hf_110616 çok geçmiş olsun canım 😔 inşallah sorunsuz şekilde kavuşuruz ve benimde 10 gün sonra randevum var 30 haftalık olacaklar muhtemelen bana da ciğer geliştirici yapar çünkü çok agirlastim hareketlerim zorlaştı bana da yürüyüş ve fazla ayakta kalmak yasak
4cocukannesi semirra evet 37 haftalık olunca hamilelik tamamlanmış oluyormuş doktorum da 34 de alabilirsiniz demişti 10 gün sonra kontrol var bakalım ne diyecek 29 haftaligim şuan ikiz olunca korkuyorum bide birinin hareketi çok az ilk günden beri oda endişelendiriyor beni
hf_110616 4cocukannesi sağol canım inşallah hayırlı vakitte kavuşursun önemli olan sağlıkları erken ya da zamanında olması önemli değil sen kafana takmaMaya çalış bunu dikkat et kendine
hf_110616 4cocukannesi benim oğlumun hareketleri de baştan beri kızıma göre çok azdı canım korkutma kendini öyle
Esnis 4cocukannesi ben hangisinin hareket ettiğini anlayamıyorum siz nasıl anlıyorsunuz . 29 hafta aynı yumurta ikizleri
hf_110616 Bimucizeee amin canım inşallah Kızım 1790 oğlum 1990 kg doğdu. 29. Haftada yapıldı canım bugün doğumdan önce tekrar yapıldı
Ysmn5836 hf_110616 masallh annesi morelini bozma süt lazım minnaklarina stres yapma sağlıcakla evine götürmeyi nasip eylesin rabbim 🙏