enbiannee Meltem-42 oğlum doğarsa sağlıkla Allahın izniyle insallah 🤲🏻 ablasıyla arasında 7 yaş olacak 🧿
Meltem-42 3prens71 3cüyü baya açmıssın arayi ama ilkin de bi yas var aralarinda o da az gibime geldi benim oglum 2 yasinda seneye 3 olcak acaba 3 yaşına girdikten sonra mi düsünsem yoksa simdiden mi bilemiyorum
3prens71 Meltem-42 2. Ye planlİ olarak kalmadımda 3. De hp nıyetımte küçük okula baslasın belkı kızım olur bı tanede dyodum oda nasıp degılmıs hayırlısı böyleymiş demekkı😀
enbiannee Meltem-42 tamamen supriz yumurta 😄 plansız bir gebelik. Rabbim den gelene boynumuz kıldan ince 🤲🏻
Meltem-42 kubra24ada en iyisi öyle galiba👍🏼 Ben acaba 3 e girdikten sonra mi düşünsem diye düşünüyom ama 🤷🏻♀️
Mysaa Meltem-42 valla ben 3 yas ideal olcagını düşündüm hem aradaki yaş farkı arttıkca bi soğukluk geliyor yapamam diye düşündüm beraber de oynasınlar istedim bi yandan birbirlerine arkadaş olsunlar çok abi kardeş farkında olsun istemiyordum 😊
Meltem-42 Mysaa aynen bencede bide aklım hep doğum da oluyo olsa da bitse diyom ondan da düsüyom bu aralar
kubra24ada Meltem-42 bence ilk bebeğin çok büyümeden düşün canım büyüdükçe daha çok zor olur zaten bebiş doğunca 3 yaş olucak ☺️
Mysaa Meltem-42 ay benim oğlanda bu ara bana bi bağlandı napıcam bilmiyorum diğer odaya gidiyorum beni arıyor He buradasın diyor bulamasın ağlıyor annem gitmiş diye napcam bilemiyorum
Meltem-42 1prenses2prensyenigebe 1prenses2prensyenigebe çocuğun 5-6 aylıkken bidaha doğurdun yani deme?
Egemenau Meltem-42 şuan hamileyim 4 yaş olucak inşallah. Bence kaç yaş olursa olsun zorluğu da vardır kolaylığı da 😊