EbruOdaba 25 haftalik hamileyim 1 haftadır gece uyuyamıyorum çok uykum oluyor ama yatağa yatinca yok bir türlü uyuyamıyorum başına gelenler ? Aon zamanlarda uyuyamazsin diyorlardı ama çok erkEn degil mi simdi sizce de 🤷🏻♀️
BusraSY EbruOdaba Benim 30.haftamdan sonra başladı uyuyamama problemim. Yatağa yatıyorum gözlerimden uyku akıyo ama bir türlü uykuya dalamıyorum 😥Birde rahat ettiğim pozisyonu bulana kadar kırk kere dönüyorum😥😥 çok zor birşey Allah yardımcımız olsun..
BBusraa EbruOdaba 13.haftamdayım. Akşam oldumu daralıyorum fenalık geliyor. Sığamıyorum hiçbir yere. Hele yatarken hiç sormayın 🙈😂 şimdiden böyleysem diyorum ohoooo🙈
essyagiz EbruOdaba 31. Haftamdan itibaren başladı benimde.. 12 de yatağa girip 3 civarıydı uykuya daldığımda.. Uykudan ölüyorum ama pozisyon bulamıyorum, bebek ağır geliyor kasılıyor derken dalamıyorum😕
EbruOdaba BBusraa aksam daralması bendede var balık gibi bir de çok hareketli bir Bebek doktor da oyle demisti allah yardimiz olaun insallah 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Sina Bende 17+4 bende gecelri uyuyamıorum yüzüstü yatan birydim yüz üstünyatamyrm sırt üztüde iyi değilmiş yan yatmak onuda ben ypamıyorum anlıcağn bende ayaktaym