Sevgiiss Merak ediyorum biraz anlatamadım ama benim doktorum özel olmasına rağmen sağlıklı diyor suyu kilosunu söylüyor o kadar sizin nasıl geçiyor
A_syma Sevgiiss El ayak ölcümü yapiyordu. Kafa cevresi Gobek cevresi Uyumlu ilerliyormu diye. Boy ,kilo ,su Aklima bunlar geldi suan ilk gebeligimden
Deletedmom727272 Sevgiiss “özel olmasına rağmen” bir kadın doğumcunun söyleyeceği kadar söylüyor Kilosu suyu haftasıyla uyumu.
Ftmgl1207 Sevgiiss boy kafa karın çevresi suyu bunları söylüyordu ilk gebeligimde ikinci de daha bişey demedi kalp atışını dinletti o kadar
Sevgiiss Melos90 nerdeyse aynı o zaman çok kısa sürüyor bende şaşırıyorum daha görüp anlamıyorum bile bebişi hemen kaldırıyor beni
Sevgiiss Deletedmom727272 ben kötü anlamda söylemedim devlettede gittim sadece sıkıntı yok diyip kaldırıyordu özel olunca biraz ilgi olur diye düşündüm en azından açıklar eli kafası ağzı falan diye yanlış anladınız sanırım
Yerfistiklarininannesi Sevgiiss boy kilo kalp atışı ama ilk hamileligimde kafa capi vs bi ton sey diyodu hic aklim kalmiyodu
Deletedmom727272 Sevgiiss yok devamında dediğim gibi klasik kadın doğumcular betimlemesini nitelesin diye tırnağa aldım bende😊 Bu arada sormadan söylenmiyor o detaylar, aaa şu elimiydi falan derseniz evet diyorlar genelde.
1anne2bebe Sevgiiss baş çevresi Kol bacak uzunluğu Plesanta Suyu Kilosu boyu Bunlar söylenir en fazla ne söylenecek başka