Zeynepdgn50 Kızlar biz 1 yıldır evliyiz ve 4 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor 9 ay önce dış gebelik yaşadım doktora muayene olmaya gidicem adet günümde mi gidiyim yoksa normal günde mi ???
Duygunr Zeynepdgn50 adet olmayı beklemeye gerek yok direk gidin birde doktor zaten verir ama sizde bir sorun bebek istiyoruz folik asite başlamayı önerir misiniz genelde folik asit ile en fazla 3ay iicnde müjdeli haber geliyor
4cocukannesi Zeynepdgn50 adetini beklemene gerek yok gidebilirsin gerek görürse doktor bilgi verir gebelik planliyorsan folik asit almaya başlayın ben de 1 yıl hamile kalmadım folik asit kullanmaya başlamıştım sonra muaneye gittim hamile olduğumu öğrendim muaneye gidince zaten hamilesin demişti inşallah size nasip olur
Zeynepdgn50 Duygunr doktor bana demişti dış gebelikten sonra 4 ay korun dedi sonrasında gebelik düşünürsen 2-3 ay öncesinde folik asit kullan dedi kullandım
Minik1Civciv 4cocukannesi folik asiti ne zaman kullanıyorsunuz aç karna mı tok karnına mı gebe kalmadan önce
MeriHera Zeynepdgn50 adetinizi beklemeyin öncesinde görünün zaten gerek görürse hormon testi ister o zaman adetliyken çağırır ama bunun içinde adet geçmişinizi vs bilmesi lazım. Allah gönlünüze göre versin
Zeynepdgn50 MeriHera doğru diyorsunuz bu adetimi bekleyim ben yine gebelik olmazsa adetim bitince muayeneye gidiyim
4cocukannesi Zeynepdgn50 devam edin bende de kist varmış ben bilmiyordum muanede söylemişti folik asit kullandım kisti tedavi edelim demişti doktor bir dahaki gittigimde kist yok olmuş erimiş demişti ultrason da ve kan testinde hamile çıkmıştı benim beklenmedik mucizem ve ikiz gebeyim inşallah size de nasıp olsun
4cocukannesi Minik1Civciv aç karnına canım ben uyaninca alıyordum kahvaltı hazirlayana kadar yarım saat geçiyordu sonra kahvaltımı yapıyordum yaklaşık iki ay kullandım
Minik1Civciv 4cocukannesi ya ben tok alıyordum hep kimi diyo tok kimi diyo aç doktorun mu söyledi canım bana eczacı tok demişti
1erkekkannesiiii Zeynepdgn50 fark etmez. Ama henüz yeni bir sey yapmaz doktor folik asit başlar 1 yıl olmazsa farklı tedavi uyguluyorlar. Genel test istersen yapar tabii tahlilleri