Sltnemir Arkadaşlar arkadaşım için yazıyorum adetine 9 gün var bugün korunmasız ilişki olmuş hamile kalabilir mi
Selennm Sltnemir bu gerçekten nasip işi bilinen kesin ispatlı bir şeyi olmuş olsa herkes kolaylıkla hamile kalır ben şahsen yumurtlama dönemlerimi takip etmeme rağmen bile bilerek isteyerek yaptığımda olmamıştı sonra bıraktım planlı yaşamayı nasip etti Allah ☺️
A_syma Sltnemir 6 mayis korumasiz 19 mayis adet olacaktim 20 nisani baz alarak 12 haftalik hamileyim 🌸
JJ19 Kala bilir dusuk ihtimal de olsa olabiliyor yani, adet gunlerinde bile cok az ihtimalle kala biliyorsun
Sltnemir A_syma tm yakın cnm da iki adet ortası gebelik şansı daha yüksekmiş ya senin yakınlık normal olan
Busbusu Sltnemir kesinlikle kalınabilir bnde adetten hemn sonra hamile kalanlardanim herkes ki farklı illaki adetin 15 16 . Günlerinde yumurtlican die bsybyook
Bade0022 Sltnemir birliktelikten 24 ile 72 saat içinde döllenme oluyor döllenen embriyo 10 gün içinde rahime tutunuyor rahime tutunduktan sonra önce kanda sonra idrarda belli oluyor yani adeti gecikirse 2 gün beklesin yapsın testi
Sltnemir Bade0022 cnm şimdi adete 9 gün kala gebe kalınırsa eğer ilişkiden kaç gün sonra yapsın kaset testi
MerveEmre1508 Sltnemir ilişkiden sonraki gün değil adet günü önemli eğer adeti gecikirse test yapsın yada adet olacağı gün testte de ne zaman hamile kaldığı yazmaz hesaplaması gerçek son adet tarihiyle beraber
Sltnemir MerveEmre1508 demek istediğim kaset testler ilişkinin üstünden kaç gün gecikince pozitif oluyor