Babymomms Kızlar merhaba kızımla 34. haftamızı tamamlamak üzereyiz çok şükür, sizler doğum şeklinizi doktorunuzla kaçıncı haftada konuştunuz? Benim yarın kontrolüm var normal doğum istiyorum yarın doktorumla konuşmalı mıyım yoksa erken mi henüz? 🥺
Gizem260 Babymomms ben 30. Haftamda doktor değiştirdim şehir değişikliği nedeniyle ilk randevumda doktor kendisi sordu doğum şeklini nasıl düşünüyorsun diye
Mavininbiri Babymomms Sezeryan düşünmüyorsanız daha erken normal doğum için konuşmak. Çatı muyanesinden sonra belli olur normal doğum yapılabilir mı diye.
Duygunr Babymomms 39. Haftada muayene için gittiğimde kızımın kilosunu 4 olarak hesaplamisti benim için normal doğum riskli olacağından o gün hemen yatış verdi sezaryen oldum🥳
Qnl Babymomms ilk hamileliğimde 15 günlüktü öğrendiğim doktora ilk gittiğimde normal doğum dersen sana gelmicem demiştim😂 ilk gün konuşmuştum yani
Babymomms Gizem260 doktorum şimdiye kadar bana hiç sormadı acaba yarın kontrolümde soracak mı bilmiyorum
Babymomms Melake doktorum bana henüz sormadı konuşmadık yani acaba yarın kontrolde sorar mı bilmiyorum sormazsa ben söyleyeyim mi
Melake Babymomms ben gittiğimde bebek baş geliş pozisyonuna dönmüştü kontrolden sonra tercihin var mı ne düşünüyorsun diye sormuştu sizinde bebiş baş geliş olduysa muhtemelen sorar ama sormazsada siz normal düşünüyorum diye söyleyebilirsiniz bence ama tabi zaten çatı muayenesiyle netleşecek biz ne kadar normal istiyoruz desekte çatı müsait olmadımı normal doğum zor olur gibi
Mavininbiri Babymomms 38. Hafta girişinde çağırdı doktor um ay ’ın 20 sinde olacağım inşALLAH. Gebeliğe göre de değişiyor
Babymomms Duygunr ayy maşallah 🥰 sezaryen sonrası süreçte sıkıntı yaşadınız mı peki ben biraz çekiniyorum sezaryen derse diye açıkçası 🥺
Babymomms Gizem260 evet yani şimdiye kadar çok şükür sıkıntısız bir süreç atlattık acaba o yüzden mi hiç sormadı bilmiyorum
Elisam123 Babymomms normal doğumu istemenize gerek yok 🥰 herşey yolundaysa zaten normal doğum olur bir sıkıntı varsa doktor sana söyler sezeryan ile almamız lazım diye sen özellikle sezeryan istersen doktoruna söyleyebilirsin
Babymomms Elisam123 acaba bu yüzden mi hiç sormadı doktorum doğum şeklini yani hiç konuşmadık çok şükür hamileliğin başından beri sıkıntı yaşamadık
Duygunr Babymomms ben çok dayanıksız olduğumu düşünüyorum epey zorlandım ama herkesin farklı oluyor benim sezaryen dışında da bir kaç sıkıntım olduğu için kabus gibi geçiyor şuan günlerim şuan 13. Gunumuz kızımla 😊
Qnl Babymomms cnm kesin normal doğum istiyorsan söyle bunu bazı doktorlar sezerysncı oluyor kolayına geliyor diyorlar ne kadar doğru bilemem ama