Gamzeeee16 Kızlar merhaba ben bugün ferrum adında bir Demir hapına başladım ana inanılmaz mide bulantısı yaptı kullanan ve aynı şekil şikayeti olan oldu mu acaba ??
kuzucumoglum Gamzeeee16 bende kullanıyorum canım ağır gelmeye başladı migdem ağrıyor bulantı yapıyor ağır bir ilaç sanirin
Guloyku Gamzeeee16 benimde tek kullanabildiğim bu diğerleri aşırı gaz yapmıştı Dr söyle değiş canım ilacı ben bir kaçtan denemiştim
Dnz35 Gamzeeee16 hapını deilde kucuk siselerde suruplarını deneyin ben öle içiorum miğde bulantısı yapmıyor
Huriye1996 Gamzeeee16 bende tam tersi ferro zinc yazdılar içtiğim gibi kusuyordum.Kahvaltidan hemen sonra içiyorum ferrumu bulantı yapmadi
Gamzeeee16 Dnz35 Onlarda diş çürümesi yapıyor diye biliyorum dişlerine değmeden tüketmen gerekiyormuş sanırım
aylakiral Gamzeeee16 5 aydır düzenli kullanıyorum gece 3-4 gibi içiyorum ben sabaha karşı içmiyorum sizde böle deneyin derim
tudux Mide bulantısı yapıyor diye bende yatmadan önce içip yatıyorum mecburen , öyle deneyebilirsiniz sizde
Yildiz028 Gamzeeee16 ac karnina aliyosan tok karnina al bana da cok karin agrisi yapmisti tok karnina icince rahatladim bide yatarken icin oyle deneyin
Erenediz Bendede bulantı oluyorda ondan olduğunu düşünmemiştim ferro sanolunki aşırı bulantı yapıyordu ama ferrumu sabahları içtiğim için farketmedim başka şeylerde içiyorum
gkbyza Ferrum bende de çok bulantı kusma yapmıştı gece yatmadan alıyordum suan gyno tardyferon kullanıyorum yan etki yapmadı
Ziynet4459 Ben sabah kalkar kalkmaz aç karnına içiyorum sadece gün içinde çok fazla acıkıyorum ağzımın içinde değişik bir tat oluyor sürekli yiyorum gece içip uyuyabilirsiniz daha rahat olur belki
Esiii06 Gamzeeee16 bende aylardır kullanıyorum , genelde aç karnına içtiklerim mide ağrısı yapardı ama bu ilaçta herhangi bir problem yaşamadım memnunum. Doktorunuza danışarak değiştirebilirsiniz
Dnz35 Gamzeeee16 yok hiç duymadım öle bişey hamilelikten öncede kullandım hala kullanıyorum öle bişey yaşamadım
Muallime_97 Gamzeeee16 ben bayagadir kullanıyorum ama öyle bi etkisini görmedim yatmadan önce icip öyle yatıyorum