Smyye1B Eslemim34 1 ay 2 günlük toplam 1 saat kadar emiyor ve devam etmek istiyor anlamadım neden böyle…
Elilar2225 2-3 saatten bir kalkıyor kalkmasa da ben kaldırıyorum mecbur 🥲15-20dk bir memede emse doyuyor ama bazen fazla da kaldığı oldu tamamen kefine bağlı 😁
Eslemim34 Smyye1B @4141 Elilar2225 Benm bebeğim 5 günlük meme de az kalıyor bu yüzden herhalde sürekli kalkıyor ikide bi emziyorum yani normal mi☹️
hunilimom Smyye1B bazı bebekler meme sever 😂 kilosu gelişimi güzelse seviyordur benim kkzim da bayılırdı memeye bazen uyurdu memede
Smyye1B Eslemim34 Daha çok küçük olduğu için memede uyuya kalıyordur mümkün olduğunca emmesini sağlayın çenesine tık tık yapın topuklarını sıkın. İlk zamanlar daha uzun süre uyanık kalsın emsin diye ben bezini değiştirip emziriyordum.
Smyye1B hunilimom İşin garip yanı yutkunduğunu duyuyorum süt geliyor. Artık ben yorulduğum için 60cc mama veriyorum onuda içiyor kusar diyor herkes kusmuyorda. Kendi kendime nazar etmesem bari 😅
hunilimom Smyye1B ohh maşallah obur bir bey yani 😂 kilosu felan iyiyse sütün yeterlidir o zmaan sütun yağlı mı peki
Smyye1B hunilimom Alçılı olduğu için boy kilo bilmiyoruz 🤷🏻♀️ 😇 Annem sütün yağlı diyor ben pek anlamıyorum. Umuttepeye alçıya götürüyoruz oradaki doktor koca göbekli bu diyor 😅
hunilimom Smyye1B sagdigin zaman böyle sut ile su gibi ayrı duruyor benim de sütum yağlı idi alcilar ne zaman cikicak
Smyye1B hunilimom İnşallah kısa Bi sürede kocaman yol kat etti miniğim acılar çekti artık bitsin diye dört gözle bakıyoruz. 😇 Ayakları nizama alındı çok şükür 😇