GamzeDurmus Kızlar parolu günde kaç kez kullanıyorsunuz yada kullanılabilir? Ben 2 kullanmaya çalışıyorum ağrılarım var ama sanki öğlende de alsam biraz daha rahatlatacakmış gibi beni kullanılır mı acaba
Lylaars GamzeDurmus ben günde 2 tane kullanıyordum ağrılar dan dolayi dayanamıyor dum cok şükür geçti o günler
Mazra GamzeDurmus kendi doktorum maksimum 4 kullan, şiddetli ağrın olursa 2 tane birden içebilirsin demişti.
GamzeDurmus Lylaars şuan bende 2 kullanayım diyorum hani fazlası zarar diye ama bu sefer de ben çok zorlanıyorum 🙄
GamzeDurmus HEPAYNITAN-TANA2 şuan dişim iltihaplı aynı zaman da boğazım da şiş ve iltihap var kuru öksürüğüm var bunlar da bana vücut ağrısı yapıyor diş ağrısı da aynı şekilde malesef ki
GamzeDurmus Lylaars öyle yapıyorum aslında antibiyotik ile birlikte alıyorum ama geceleri yine uyuyamıyorum boğazım çok fazla şişiyor 🙄
GamzeDurmus Lylaars bugün ılık sütun içine pekmez koyup içmiştim bir de pekmeze limon sıktım, meğerse içtiğim süt de bozukmuş şimdi fark ettim pekmez koyunca fark etmemişim 🥹 yarın tekrar yapacağım inşallah yenisini alıp 🥲
EmelBG_ GamzeDurmus Benim varya migrenim efsane tutuyor 2 gündür midem bi absürt kafam Leyla .İlk kızımın hamileliğinde cok cekmiştşm baş agrılarıdna 5 aya kadar gene aynı olmam insallah 😑.