Yanne 19 temmuz 39+2 sezeryan olacağım hep çok zor diyenleri görüyoruz hiç mi yok acaba çabuk toparladım diyen merak ediyorum :( Yani illaki zor sonuçta ameliyat ama çabuk topladım korktuğum gibi olmadı diyenlerin tecrübesine içimizi ferahlatmasına ihtiyacımız var gün sayanlar olarak💐
ezgi_ulutag Yanne bende 23 gün önce sezaryen doğum yaptım en güzeli normal doğum tabi sezaryen da toparlanman 10 günü buldu ameliyat sonuçta hareketlerin kısıtlanıyor normal doğum gibi rahat oturup kalkamıyorsun ben korse taktım onunla oturup kalkman rahat oluyor korsen mutlaka olsun sağlıcakla bebeğinizi kucağıniza almak nasip etsin rabbim
Dfnemira Yanne 6 temmuzda 38+4 te spinal sezeryan oldum kan vermeye bile korkan biri olarak söylüyorum inan korkulacak bişey yokmuş en fazla yarım saat kaldım orda doktorum geldikten en fazla 2 dakika sonra bebeğimi gördüm zaten sonra onu getirdiler onunla zaman nasıl geçiyo anlamıyosun ayrıca sakinleştirici yapıyorlar ben acayip korktuğum için yaptılar uykulu haldeydim asla acı hissetmiyosun sadece çekiştirme gibi şeyler hissediyosun ben onu bile anlamadım ilk ayağa kalkmada da herhangi bir sıkıntı yaşamadım hastanede bile bol bol yürüdüm illaki ağrıların oluyo adet ağrısı tarzı bide kesilen yerde yanma oluyo ama öyle dayanılmayacak gibi değil o da en fazla 4 gün sürüyo şuan Allaha şükür gayet iyi hissediyorum inşallahh sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza biranönce toparlarsınız kendinizi korkutmayın iyi düşünün 😊
Berenibeklerken Yanne 9 gün önce sezaryen oldum. Hiç zorlanmadım çok şükür. 2 gün önce annemi bile gönderdim her işimi kendim yapabiliyorum. En zorlandığım şey ilk ayağa kalkmak oldu o da çok kötü değildi tabiki o kadar olur ameliyat sonuçta. Hiç kendini strese sokma bebeğini gördüğün an herşeyi unutacaksın🥰
asraca Yanne şimdi normal sezeryan daha zahmetli ben spinal sezeryan oldu o gün kalktı yürüdüm yani yavaşda olsa bebeğimin başındaydım ama tam sezeryan da bu imkansız
Yanne ezgi_ulutag teşekkür ederim maşallah sizede bebeklerimiz sağlıklı olsunda bir şekilde toparlıyoruz öyle böyle sağlıkla büyütün sizde olumlu şeyler iyi geliyor insana
Yanne Dfnemira ne güzel toparlamışsnız darısı bizlerin başına inşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum içimi rahatlatıyorum böyle şeyler okudukça sağlıkla büyütün bebeğinizi 🌸
Yanne Berenibeklerken ya inşallah teşekkür ederim tek beklentim o zaten sağlıkla doğdukları zaman anneler bir şekilde toparlar zaten böyle olumlu doğum yaşayanlar iç rahatlatıyor 🥰 sağlıkla büyütün sizde inşallah
Yanne HEPAYNITAN-TANA2 maşallah sana çok haklısın umarım senin gibi olurum bende bebeğime rahatça bakmak tek isteğim
incitanesi_ Yanne valla yine olsa ki olacak inşallah isterim. Sezaryen olurum. Hiçte zor değil sakın korkma ne olup bittiğini anlamıyorsun bile sonrası bir gün zor hatta o da hareket ederken acıyor. Devamlı bir ağrı yok. Zaten yüksek dozaj vuracaklar ve eve çıkmadan da ilaç verecekler evde de onu içersin. İnanki kolay sağlıcakla al kıcagına hiç stres olma yarın doğumum olsa stres olmam 💘
Yanne incitanesi_ ne güzel olumlu bir cevap içimi rahatlattın canım hayırlısı seninde gönlüne göre olsun inşallah sağlıkla büyüt bebeklerini. Umarım hemen toparlayıp bebeğime bakabilirim bende. 🌸
Snnr41 Yanne spinal sezaryan oldim 6gun once 3gune toparlandim ilk gun gazimi cikarttim bel uyusuklugum gittikten sonra 6tur yurudum ertesi gun vc ciktim ☺️suan sadece icerden dikis agrim var baska bi agrim yok
Yanne Snnr41 maşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah umarım sizin gibi kolay atlatırım bende illaki zorluğu var her doğumun yeter ki beneklerimiz sağlıklı olsun🥰
Dfnemira Yanne Yanne Aminn canım teşekkürler darısı senin başına inşallah sağlıkla al kucağına bebeğini🥰☺️
Demirssmomm Yanne 40 doğum yapsam hepsinide sezeryan olurdum. Ama bu bireysel olarak yaşanan bi süreç, başkasının tavsiyesi veya iyi yaşanmışlığı ile kıyaslamayın. Benim iyi dediğim kadar kötü geçirenlerde olmuştur mutlaka, umarım sizinki çok iyi geçer 🙏🏻
2bebe1gebe Yanne 2 kez oldum zor değildi mesela ilkinde eve geldiğim gibi doğum yapmamış gibiydim tabikide ağrılarımız oluyor dediğiniz gibi ameliyat bu sonuçta ama aman aman rahatsız eden ağrılar değildi bu lar 2.ye doğumum biraz zor geçti çünkü atoni geçirdim ben o biraz korkutmuştu ama ondada eve geldiğim gibi çok iyiydim yine hafif yataktan kalkarken flaan ağrılar oldu onu dışında herşeyi kendim yapabiliyodum sadece 2.de dikiş açılması yaşadım o yüzden biraz bol yattım 20 gün kadar falan ama hayatımı mahvedecek türden şeyley yaşamadım hiç içinizi karartmayın hiç kimsenin deidğine bakmayın herkesin bünyesi farklıdır mesela en küçük örnek yengem benden 3 ay sonra normal doğum yaptı ben doğumdan 3 gün sonra ayaklanmışken doğum yapmamış gibiyken o alt dikişleri yüzünden 40 gün çekti acıdan kıvrandı durdu hep yattı yürüyemedi bile sezaryan diye değil normal doğumdada kaldıramıyor demekki kaldıramayan😂
Yanne 2bebe1gebe çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün dediğiniz gibi herkesin tecrübesi farklı. Normal de sezeryanda zorlukları var illaki bünyeden bünyeye değişir ama umarımmsizin gibi olup hemen toparlarım🥰 normalden sancı çekip sonra sezeryana dönmektense direk sezeryan daha mantıklı geliyor
Eslem_1 Benim çok çok rahat geçti şimdi gel deseler gözümü kırpmadan giderim o derece çünkü bi olayı yok abarttığımız kadar 😀 tabi herkesin tecrübesi farklı ve kendine özeldir..hemen yürüdüm ben normal yaşamıma devam ettim yeni doğum yapmama rağmen sürekli geziyorum çocukla 🌸 rahat ol kasma
Yanne Eslem_1 maşallah size ne güzel tecrübeniz umarım benmde öyle olur 🥰 sağlıkla büyütün inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 🤩