Gulnur-sumer63 Selam kızlar 15+4 haftalık hamileyim 1 hafta once suyum geldi doktor bisey yok dedi ama bugün tekrardan su geldi hic boyle bi durum yassyan oldumu
Mrysmg Gulnur-sumer63 su olduguna emin misiniz cok cok erken birde ne kadar geliyor su. Bu surecte bol bol su icin
zehraaaktas Gulnur-sumer63 su olduğuna emin misiniz rahim ağzı kapalıysa su gelmesi imkansız teknik olarak ama yine de başka Bi doktora daha gitmen en sağlıklısı belki doktor suyun miktarını ve açıklığını bilememiştir
06melikegizem Kızlar hiç normal değil korkutmak istemem ama bende 29 haftalik gebeyim hiç böyle bi durum yasamadim en kısa zamanda doktora gidin veya akıntıyi şu zannetmiş olabilir misiniz bilemiyorum amaa
Gulnur-sumer63 06melikegizem gitmez miyim ama bisey yok demesi nekadr dogru ki ozaman neden su geliyor
06melikegizem Inanki bilemedim rabbim ons hiç bir şeyimiz cikmaz hayirlisiyla yavrularımızın kucağımıza aliriz
Mrysmg Gulnur-sumer63 bence baska doktora gidin kesin su gelmeye basladiysa engellenemez çünkü dogru yonlendirilmeniz gerek
zehraaaktas Gulnur-sumer63 sen başka doktora daha git ihmale gelmeyecek Bi konu çünkü Allah korusun suyu azalır da doktor farketmezse daha sıkıntı
DenizinAnnesiiiii Gulnur-sumer63 benim de ablamın 30. Haftada suyu gelmişti sonrasında da az az devam etti ama açıklığı yoktu içerdeki suyu iyiydi bir hafta hastanede yattı sonra çıktı sonra da normal zamanda doğumunu yaptı. Nedenini biz de anlamadık doktor da net neden söyleyemedi