Tuuba47 Selam kızlar bugün hastanede 50 mg şeker yüklemesi yapıldı tok karnına 148 çıktı sınır 140 mış çok endişeliyim şekeri bu şekilde çıkanlar neler yaptınız bebişe bir zararı olmaz inş 😔😔😔
Aysekalkan Tuuba47 dikat et ve Dr eşliğinde diyet yap sitres etme ben 7yillik.sekerim 200den aşağı inmiyor sabah tokluğum ne yaptiksa inmedi diğerleri açlık tokluk sağlıklı insanlarla aynı ama sabahi asamadik tek yapaman gerek diyet ve saatlere dikat etmek uzun süre aç kalıp yemekge yüklenme az ve sık
Fatma0090 Tuuba47 şeker diyeti hamur pirinc patates şekerli seyler den uzak durucsksın Bn seker diyeti yaptım düşmedi insülin başlandı
Elisam123 Tuuba47 doktor kontrollerine her gittiğinde açlık şekerine baktır onda yüksek çıkarsa daha da dikkat et önemli olan açken şekerin çıkması kötü
nurcanqx Doktorun endokrine gönderir ve diyete başlatırlar canım eğer diyetle düşmezse insülin verebilir sen bir alet alıp her gün açlık ve tokluk şekerine bak not al doktora gidene kadar ve beyaz ekmek pirinç patates bezelye yeme
Tuuba47 nurcanqx canım doktorla konuştum şimdilik sadece yediğine içtiğine dikkat edeceksin doğuma kadar kontrol altında tutacaksın dedi başka bir yere sevk etme gereği duymuyorum dedi ama ben çok endişeliyin
Mrv_123_bg Tuuba47 benim 163 çıkmıştı bana da senin gibi soyledi canim. Kendim dikkat ediyorum sadece