Sevgiiss Kızlar elimde pıt pıt yapıyorum bebek tepki veriyor tekme atıyor denk mi geliyor yoksa tepki mi veriyor anlamadım 🤷🏻♀️😂😂 24. Haftadayım bu arada 🤲🏻🌸
Ays_cskn Sevgiiss Tepki veriyordur bende oyle yapiyorum hemen pit pit yapiyor cok tatli eglenceli bir his 27 +2 yiz bizde gozlerim karnimda hep bekliyorum hareketini izlemeyi o kadar tatliki Rabbim isteyen hasretini ceken herkese nasip etsin☺☺☺
Verasmommm Sevgiiss tepki veriyordur büyük ihtimalle :) ben de bazen bir yere elini ayağını dayadığında hemen okşuyorum ama bu kadar olmaz diye hemen çekiyor geri :) bazen babasına bile tepki veriyor hadi kızım vur deyip elini koyduğunda çünkü artık tanıyor
Huriye1996 Sevgiiss her kontrole gittiğimde uyuduğu için dr dokunuyor karnıma sertçe benimkide tepki veriyo , He Bi de ben korkunca falan da çok tepki veriyo. Aynı haftadayiz 🐣
Sevgiiss Ays_cskn amin canım rabbim isteyen herkese versin. Tam elime pıt pıt yaptığım yere vuruyor emin olamadım bende 🤷🏻♀️🥰😂😂
Sevgiiss Huriye1996 ayyy çok güzel duygular gerçekten bazen oturup bekliyorum hareketlerin göreyim diye 😍😍😍