Ahuum Merhaba , normalde çok güzel hamilelik geçiriyorum ara ara kasık agrım dışında hiç şikayetim olmadı. Bu gün uyandıgımdan beri sol kasığımda batma var bıçak sağlar gibi . Hiç olmamıştı böyle . Kontrole gitmelimiyim ? 8 haftalık hamileyim şimdiden teşekkürler
aylinpalaa Ahuum Rahmin büyüyor ve bebek yerleşmeye çalışıyor canım normal. Ama için rahat etmiyorsa git yine de
Elifmom06 Ahuum canım benımde sanki adet sancısıymış gibi kasık bel ağrım vardı normalmiş rahim genişleyip bebek yerleştiği için
Merveeall İlk haftalarda normal diye biliyorum çünkü bende de aynısı olmuştu sonra geçti ve üstelik belimde çok agriyordu
Ahuum Toplu cvp olsun hepnize teşkler . Doktrom acile gitmemi söyledi. 1 saatte gidicem hakkımda hayırlısı
Ahuum hayallliiim çok ağladım korkudan ya :/ kist varmış bebekte sol tarafta o agrı yapıyormuş bukadar . Doktorum yarın bana gel dedi ne yapcak bilmiyorum . Ama çok şürükür bişy görünmedi
Ahuum hayallliiim ay yanlış yazdım kist ve bebek aynı tarafta demek istedim. :) hamilelikte olabiliyormuş . Ama çok ağrıyapıyor. Yarın ne dicek bilmiyorum. Direk yanıma gel dedi.
Pamugum02 Bgn bende kist oldgnu ogrendim 7 haftaligim, muayenede gördü doktor ama küçük bi sknti olmaz kafana takip duusnme bile demişti
Degisken89 Çok geçmiş olsun.bakalım yarın doktorunuz ne uygulayacak ağrınız için.müdahalede edemez merak ettim bende.
Ahuum Degisken89 Bu arada bime katlanan küvet gelmiş biraz erken ama uygun diye aldım . Haberiniz olsun 190tl dışardakilerden ucuz . Baya.
Ahuum Degisken89 kıstım buyumuş. Bebege cok yakın dedı. 12.haftaya kadar kontrol edıp bakıcak işte.çok canım sıkıldı. Bilmiyorum. Çok buyurse alcakmış.