@Elifkdl Merhaba başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim. Bizim de 7 aylık böyle bir sürecimiz oldu bebek istemeye karar verdikten sonra. Uygulamadan takip ediyorsun herşey güzel ama sonra bekliyorsun sonuç olumsuz olunca insanın tabiki haliyle morali bozuluyor. Öncelikle bunu takıntı haline getirmemek lazım. Tabiki en verimli günü yine takip etmeli fakat çok da düşünmemek gerekir. Psikolojinizin önce rahat olması gerekiyor. Biz devlet hastanesine gitmiştik ben muayene oldum herhangi bir sorunum olmadığı söylendi, daha sonra regenesis max diye takviye edici folik asit b12 vs her şeyin bulunduğu bir takviye gıdası tavsiye etti. Tabiki bu doktordan doktora değişir. Ben onu düzenli bir şekilde 1 ay kullanmıştım. Yine günlerimi de takip ediyordum ama doktordan sonra artık bende herhangi bir sorun olmadığını öğrenince çok rahatlamıştım :) Öncelikle adetinizin düzenli olup olmadığı çok önemli, yani illa 28 günde bir değil 3-5 gün saptamalar da olabilir onlar da normal kabul ediliyor ve en önemlisi dediğim gibi psikolojinizi hiç bozmayın olumsuzluğa kapılmayın. Ben bunun sonucunda şuan 11 hafta 5 günlük hamileyim :) Allah inşallah en kısa zamanda size de bu mutluluğu nasip eder çünkü ben günüm geçip test yaptığımda o kadar olumsuz sonuçtan sonra hüngür hüngür ağlamıştım. Allah size de en kısa zamanda sevinç gözyaşları nasip etsin :) Umarım bir faydam olur, fikir edinirsiniz. Sevgiyle kalın :)