ayfer69 Kızlar bebeğim 3600 kilo 52 cm olmuş sancım yok 1 cm açılmam varmış bugün gittim muayene oldum. Doktorum vajinal muayene de izin isteyerek yaptı ve bebeğin kilosunun daha fazla artmadan doğumun başlaması lazım dedi. Benim iznimle keseyi çok az kazıyacağım dedi. Haftaya kadar bebek kendisi gelmezse haftaya yatışım olacak ve suni sancı ile doğum yapacağım. Biraz korkuyorum üçüncü gebeliğim bu. Açılmam olması için be yapmalıyım bana tavsiyesi olan var mı bu durum normal mi acaba keseyi aşındırmayı da ilk defa duydum bu arada
ebru1104 ayfer69 bende 38+4 deyim bugün gittim sancım çıktı 1 cm açılmam vardı çatı muayenesi yaptı ve normal doğuma uygun dedi yatış yapmayacağım eve git sancıların 6-7 dakikada bir olunca gel dedi olmazsa da cuma günü kontrole çağırdı. Benim bebeğim de 3500 gr eğer kilosu artarsa bu şekilde normal doğum yapamazsın cuma günü sezeryan konuşuruz dedi kafam çok karıştı evde ne yapmalıyım bilmiyorum
Rabiyeksgl Bana da bugün aynısını söyledi. Suni sancı ile doğum başlayacakmış. Bende aynı korku içindeyim.
Selothatun Haftamız hatta bebek kilomuz bile aynı. Bende bugün çatı muayenesi oldum ve rahmi uyardı. Bebek daha fazla kilo almadan Sancılarım başlasın diye. Squat yürüyüş perine masajı ve sıcak duş önerdi.
ayfer69 Selothatun ya çok kastım kendimi muayene de tamam hocam bırakın artık dedim. Sancım da yok açılmam da 1 cm nasıl olacak bu doğum bilmiyorum ama pelvisin iyi dedi doğuma çok müsaitsin dedi diğer doğumlarım da normal doğumdu inşallah kendiliğinden gelir yoksa suni sancı çok fazla can acıtıyor
Aslialp Selothatun bugün ben de çatı muayenesi oldum 39+3 üm bana da aynı şeyi yaptı doktorum bebeği uyarmak için ama nedense cok canım yandı ki dayanıklı bir insan olduğuma inanıyorum. Hatta sancılar doğum sancısına benzer dedi yaparken gerçekten acı verici geldi bana . Sizin nasıl oldu acaba ağrı vs hissettiniz mi ? Dayanılmayacak ağrı değildi ama kötü hissettim açıkçası kendimi.
Hbusraa Ben 36 haftalığım 4 cm açılmam var suni vermek istemedi doktor erken diye bekliyoruz gelen giden yok yarın 37 oluyorum
Selothatun ayfer69 bende sadece uyarırken bir kaç saniye baskı hissettim onun dışında sıkıntım olmadı. Rahimde yumuşama yok açılmam yok sizin gibi. Nst de birkaç sancı çıkıyor ama düzensiz. 2.doğumun olacak benimde ilkinden 10 sene geçti. İri bebek ama çatın uygun dedi banada. Bakalım bende sancıları bekliyorum artık. İlk doğumumda 2 cm açılma ve sancımla gitmiştim. Suni vermişlerdi ve suyumu patlatmışlardı 4 saat içinde doğumun gerçekleşmişti.
ayfer69 Rabiyeksgl bende haftaya çarşamba gideceğim eğer o zamana kadar samcım olmazsa yatışım olacak
Selothatun Aslialp Doktorum işlemi yaparken uyardı şimdi biraz baskı hissedeceksin korkma kendini kasma diye. Dediğim gibi birkaç saniye baskı hissettim ama geçti dayanılmayacak gibi değildi yani
ebru1104 Aslialp çatı muayenesinde bende inanılmaz bir acı yaşadım neden öyle oldu anlamadım sabahtan beri de inanılmaz bel ağrım var sizde bel ağrısı yaşıyor musunuz
ayfer69 Selothatun ya nerdeyse elinin tamamımı soktu gibi çok kasıldım ve çok kötü hissettim kendimi yeter bırakın dedim ama biraz zarı incelttim dedi. Eve geldim hafif samcım oldu bebek karnımda sürekli toplanıp durdu. Ama şuan iyiyim ilk doğumum suni sancı ile olmuştu çok zor geçmişti ama ikinci doğumum çok rahatttı gittiğim gibi 10 dk da doğurmuştum. Şimdi bu hamileliğim de sancı yok açılma yok gene suni verirler diyr korkuyorum suni sancı ile de çabuk açılma olur mu onu da bilmiyorum sabahtan gefe yerısına kadar sancı çekmek istemiyorum
Aslialp Selothatun benim de işte sancım falan çıkmadı sadece iki cm açıklık var dedi . Bol bol hareket et yürüyüş yap squat yap falan dedi. Bir iki saat önce de nişanim geldi sanırım doktora yazdım henüz dönmedi bana .. yaptığı şey doğumu tetikledi muhtemelen bakalım neler olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🧿
Aslialp ebru1104 vallahi benden afedersiniz kahverengi jel gibi sanırım nişan denilen şey geldi doktoruma da yazdım. Ağrı da hafif var evet bakalım ne olacak
wisesmom Bende de benzer durumlar var. 38+3üm, sancım yok gibi, 4cm açılmam var. Doktor başlatalım mı dedi, cesaret edemedik bekleyelim dedik. Benim de o aradaki kapak mı denir duvar mı denir o incelmemiş. İncelmesi için ne yapabilirim acaba bilen var mı?
Selothatun ayfer69 Sizin ki çok kötü olmuş :/ pek şu anda sancınız var mı? Hafif lekelenmelerim oldu. Biraz baskı hissediyorum rahmimde kramp gibi
ayfer69 Selothatun benim lekelenmem yok arada bebek bi toplanıyor karnım yırtılacak gibi oluyor hafif sancı vuruyor ama öyle düzenli değil