Izm123 28 haftalığiz beşik buldum bir model ama daha erken mi acaba diye düşünüyorum 😬 siz ne zaman aldınız
Nazendehanim Izm123 16. Haftadayim ben imkanım olsa hemen alırım ne için erken olsun ki , bebek dünyaya gelene kadar Allah korusun ama.her an risk zaten bence alabilirsiniz
hunilimom Izm123 herşeye zam geliyor canım en iyisi şimdiden almak büyük esyalari 😂 zaten bir iki haftaya iyice ağırlaşırsin kenarda dursun doğuma yakın kurarsın
Yesim Izm123 valla kuzum ne kadar hızlı alırsan o kadar iyi sürekli zam geliyor zaten 24 haftalık park besik aldım indirimden 900e simdi 35 haftalığım indirimli 1300 olmuş 😂😂
Izm123 hunilimom demi bende öyle düşünüyorum parasida hazır zaten üstüne ben ilk baktığına göre 800 zam gelmiş
Bayancorek Izm123 Kesin kararlı olduğun ve hoşuna giden şeyleri almayı erteleme boşuna. Her geçen gün artıyor her şey. Nasıl olsa beğendiğin şey, al dursun kenarda. 🌸🤗
dlrterzioglu Izm123 Daha bebeğim karnıma düşer düşmez kalp atışlarını duyduktan sonra yaklaşık 12 haftalık falandı sanırım ilk alınan şey beşik ve bebek arabası oldu… Dedesi sağolsun 🥰 İyi ki de almış, üstüne katlafı fiyatı… İmkanı olan hemen alsın beeeence 🤍
htcnrerdrkk Izm123 16. Haftada tüm büyük eşyalarını bitirdim odası beşiği arabası iyi ki de almışım çünkü 17 bine sldığım oda 25 bin şuan
Elifderin34 Izm123 15 haftalığız park beşik aldım koydum kenara günden güne her şeye zam gelirken bence beşik bebek arabası vb. Şeyleri almanın zamanı yok artık ne alırsam kâr kafasındayım
ikkrk91 Izm123 26.haftamda almistim. Gec kalmisim diye düşündüm avm de dolasirken😅 25 . Haftadan sonra doktorum agirlasirsin demisti inanmamistim ama gerçekten oyleymis . Erken diye düşünmeyin ilerleyen haftalarda cok ağırlaşıyorsunuz
Merveeall Izm123 işte eşime göre hala erken Allah korusun doğum esnasında bir şey olurda o eşyalara bakıp kahroluruz diye korkuyor