annesinin_beybisi kızlar afedersin çok az zorlanmistim kan geldi peceteye. 32 haftalık hamileyim. doktora gitmem gerekir mi bunun için.
Ormanmeyveli annesinin_beybisi Hemoroid kanaması olabilir çok ağrınız varsa acile gidin ama bayramdan sonra polikliniğe gitmek en mantıklısı genel cerrah
Sumiire annesinin_beybisi hamilelikte çoğu kadın karşılaşıyo hemoroid ile ağrı sızı şişlik yoksa kabızlıktan çatlak falam da olmuş olabilir bebek için korkulacak bişey değil sadece sana sıkıntı yaratabilir
smallbaby annesinin_beybisi kabızlıktansa normal bacım geçer ama hemoroidttense doktora gidin bazen kesilmedimi sıkıntı oluyomuş gebesiniz bir damla kan bile çok öemli
annesinin_beybisi Sumiire smallbaby kabızlığım yok afedersiniz her gün tuvalete cikiyorum duzenli ama bugün biraz zorlandım sonra silerken farkettim kan gelmiş şişlik vs. yok nasıl bir tedavi yaparlar acaba hamileyken gitsem
Sumiire annesinin_beybisi en fazla merhem verirler hamilelikte oluyo benim kürtajdan sonra olmuştu şimdi ara ara zorlandıgım zaman kanar Cook rahatsız ederse dayanılmıcak gibi o zaman cerrahi işlem uygulanıyo diye biliyorum
smallbaby annesinin_beybisi benimde içten yırtılma olmuştu krem veriyolar hemen iyileştiriyo hamileyken başka tedavisi yokmuş
tulay06 annesinin_beybisi doktor hamilelikte hiçbir ilacı vermiyor canım tabi durum çok kötü değilse. Sizin büyük ihtimalle makat çatlağıdır birkaç güne geçer en fazla bebeğe bi zararı olmuyor. Ben hemoroid oldum ameliyatlık duruma gelmiş dedi ama ilaç vermedi yine yumuşatması için krem verdi sadece hamile olduğum için.
annesinin_beybisi incircekirdegi93 kabizlik problemim yok ama neden böyle oldu anlamadım. korktum açıkçası
Meliyyke annesinin_beybisi benim ilk haftalarda 2 gün boyunca gelmişti kabızlık sonrası. Hatta pıhtılıydı. Bebeğe zararı olmadı
Deletedmom7373700 annesinin_beybisi 19. Haftamda bir kere bana da oldu. Kanamam var sandım. Kalp krizi geçiriyordum. Korkudan ölecektim resmen 😂 ama ağrı sızı vs olmayıp devamı olmayınca doktora da gitmedim açıkçası. Bir daha da olmadı çok şükür
annesinin_beybisi Deletedmom7373700 sorma ben de iyice kontrol ettim önden mi geliyor arkadan mi diye😄
Aysunnn1907__ Deletedmom7373700 ya 11+0’ım Az önce bende de oldu. Ön tarafı sildim kan yok Arkayı sildim hafif pembemsi. Düşük falan değildir dimi🤦🏻♀️