Gulaybayer KevserAydin vifolik benimki içinde mineral omega vs. Mevcut doktor 12. Haftadan sonra da devam edebilirsin dedi
Pelinakcn KevserAydin ocean kullandım doktorumun tavsiyesi üzerine hamile olmadan öncesinde de ilk 3 ayda da
HTCMHMTKZK denisemd Benimde aynısı doktorum onu önerdi son aylara kadar kullanicam size ne zamana kadar dedi
Yahsialeyna KevserAydin ilk gebeliğimde elenatal1 vermişti doktorum kimyasal geçiriyormuşum şuan tekrar gebe kaldım idrar pozitif çıkınca tekrar kullanmaya devam ediyorum hala kan vermedim
DefneErva KevserAydin Folidoce kullandım ama tavsiye etmiyorum. Aşırı mide bulantısı yapıyor, onu bıraktıktan sonra mide bulantılarım büyük ölçüde azaldı. Resmen bilmeden kendime işkence etmişim.
Verasmommm KevserAydin folbiol kullanmıştım bir çok gebe fazla geleceğini söylediği için doktoru kullanmıyor sanırım ama bana doktorum önermişti ve kullandım
bubuiledudu KevserAydin ben geçen gebeligimde vinalac kullanmıştım kaybettim onu şimdi iki aydır yine kullanıyorum gebelik planlayacagim diye içeriği çok güzel bunu kullandığımdan beri vücut direncim yukseldi hasta olmuyorum
seyma9188 KevserAydin Folbiol (yarım tablet ) kullandım planlı bi gebelikti benimki.Bu yüzden gebelik öncesinde başladım kullanmaya.12 haftam dolunca bıraktım.Doktorum 2 ayrı ilaca başlattı.
seyma9188 KevserAydin Kadın doğuma gitmeden sağlık ocağı doktoruna da yazdırabilirsin ben öyle yapmıştım.