Nbu- bende sehir hastanesinde dogum yaptim normal dogum odasi ile perinatoloji odasi cok ayri bu arada refakatçi sadace gebe okuluna katilanlarda aliniyor benim annem ve eşim dogumum baslayana kadar tüm sanci animda yanimdaydi 15 ay once dogum yaptim cok yeni yani plates topu da verdiler dus da aldırdilar yürüttulerde ama sizin zaten riskli dogum mus o yuzden kaldirmamalari normal ňst bagli iken zaten yatmaniz gerekiyor yoksa nasıl cekilecek degil mi sancilariniz yuksek çikar yuruken fâlan takilsa 4 çm açıklıktan sonra epudral istedim takildi 10 cm açikliga ulastiginda da dogumum basladi ama ben ikinamadim icin bebek sıkıştı sezaryana aliňdim anestezi ekibide harika insanlardi hep konustular sakinlestirdiler sohbet nuhabbetle dogum yaptim simdi 2 inciyi dogurucam 20 haftalik takiplerim ayni doktor ile bence size oyle davranilmis diye insanlari korkutmamalisiniz belki gebe okulu hakkinda bilginiz yoktu o yuzden bu kadar sikinti cektiniz ben vajinusmusum mesela bashekim kagit yazdi son ana kadar alttan muayne edilemez diye beni hic muayne etmediler acikligima normal ultrason cihaži ile bakildi