2 gun önce iç çamaşırım ıslanmıştı. Post açmıştım. Hastaneye gittim acilde ped verdiler pozitif çıktı direk yatış verdiler. Riskli gebelik takıpliyim. Neyse gelen alttan muayne ediyor giden öyle ped de pozitif çıkan sonuç ultrasonda gayet iyi görüktü. Surekli 40 dkda bir muayne ede ede iç bölgem komple tahriş oldu artık ne oturup kalkabiluyorum ne de yatabiliyorum. Acilde sancim çıkmamıştı perinatoloji servis de muayne ede ede sancim cikti 3 cm açıklığa ulaştık. En son sabah kulak çubuğuna benzer bişeyle çok canım yandı kesinlikle mahvoldum. pozitif mi negatif mi ona baktılar. Negatif geldi bu ikilem nedir saçma sapan hem pozitif cikiyor hem negatif servise alalim kontrol edecegiz dediler alttan muayneye dayanamıyorum. Ne yemek veriyolar ne su şehir hastanesine bir de refakatçi alıyor sanci çekilirken kalıyor diyolardi. İnanın içeri girin bir daha çıkışınız cok zor. Acilman yok kaldi diyoolar yürütün diyorum yaticaksin diyolar. Burda gördüğüm kadarı ile pilates topu veriyolar diye yorum yapıyorlardı. Alakası yok. Ne hemşire ne doktor asla soru sorulmuyor. Kesinlikle tavsiye etmem. Suyum gelmemiş ve çıkış yaptım her riski göze alarak sizce yatmalimiydim 3 cm açıklıkla. Orda bir kadın vardı 4 gün aç susuz yatmis açıklığı ilerlememiş kalp atışları azaldi diye sezeryana almışlar çatısı dar olduğunu bildikleri halde. Kesinlikle sizi de bebeği de riske atıyorlar. Siz ce çıkış yapmam iyi olmuş mu evde sancimi takip edip öyle gitmek istiyorum.