Emirsmomm Kızlar ben yurtdısında yaşıyorum ve 1 ay sonra Bursaya geleceğim bebeğimin cinsiyetini öğrenmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Yardımcı olursanız sevinirim 💛
yeliz007 Emirsmomm kesinlikle medicana Pınar Türk 1 hafta önce doğum yaptım başından sonuna çoook güzel bir hamilelik geçirdim çok neşeli sıcak kanlı bir doktor 💕💕
Anonymousmom Emirsmomm Acıbadem hastanesi İltaç Hanım harika bir doktor pişman olmazsınız bende oraya gidiyorum çok memnunum😊
K7b4a Emirsmomm Neriman Çelik’i önerebilirim canım sana bende ona gidiyorum hamileliğimin sonuna yaklaştım ben çok memnunum hem doktorumdan hemde oradaki çalışanlardan özelikle ebe Hatice abla çok önemli eğitimler veriyor tavsiye ederim 😊
mercory yeliz007 konuyla ilgisi yok ama bende medicana takipliyim. 3 ay sonra doğumum olacak nasipse🙏 merak ettiğim şey, eşiniz doğuma girebildi mi? Hastanenin bu konudaki yaklaşımını hiç bilmiyorum da merak ediyoruz.
Senadgo yeliz007 merhabalar allah analı babalı büyütsün bebişinizi ☺️ Doğum ücretini öğrenebilir miyim en son haziranda zam geldigini söylemişlerdi 11 bindi
yeliz007 mercory Evet ben normal doğum yaptım canım eşimin girmesini istemiyordum eşim kapıda bekledi bebek doğduğu an eşimi çağırdılar kordonu bile kesmemişlerdi bol bol fotoğraf çekindik hatta sıkıntı yapmıyorlar ☺️
Sebos41 Gönül Doyran çok iyi bir doktordur.Ben ilk doğumumda ona gitmiştim.Özel Esentepe hastanesinde diye biliyorum şuan.
mercory yeliz007 bende özellikle girmesini istiyorum da o yüzden sordum. Sorun yapmıyor olmaları çok iyi. Memnun kalmanıza sevindim. Rabbim bebeğinizle sağlıklı ve mutlu uzun yıllar nasip etsin size🙏 teşekkür ederim yanıtınız için. Sevgiler🎈
emineveminigi yeliz007 mwrhaba oncelikle hayirli olsun doktorunuzun dogum ucreti neydi acaba ve muayene ucreti.. doktor ve hastane arayisindayim da
Emirsmomm K7b4a ben sadece cinsiyet öğrenmek için gidicem gebelik takibi için değil 🙈 tavsiyeniz için teşekkür ederim bu doktora da bakayım bi💛
motherofcats Emirsmomm sadece cinsiyet içinse esentepe hastanesi neşe kaplan karakaş ı öneririm bende kendisine cinsiyet öğrenmek için gitmiştim sadece 😃 12+2 de %80 kız demişti bir hafta sonra kontrole gittim emin olmak için 13.haftada %100 kız dedi. 27 haftalığız hiç değişmedi.
Omurrrrrr_21 bebetonunannesi16 bende ziya beye gidiyorum gerçekten harika bir doktor siz hangi hastaneyi seçtiniz doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı ben daha küçük diye sormamıştım
Emirsmomm motherofcats aa öyle mi tercih edebilirim o zaman ❤️ Çünkü ona göre alışveriş yapıp Fransaya dönücem kız derse sonradan erkek çıkarsa diye korkuyorum 😂😂😂 1 tane oğlum var 2 yaşında gönlüm kızdan yana açıkcası😍❤️ Erkek olursa çok masraf olmaz sadece tabiki ona da sevinirim 💗💙🙈
Bhry motherofcats her şey için bile nrle hanım olabilir🌺 Bana da 12. Haftadam da erkek dedi hala aynı çok iyi bir dr🥰
asena0609 motherofcats Canım doktorum aynı zamanda öğrenmişiz banada 12+2de erkek dedi kesinlikle işini hakkıyla yapan çok şirin bi doktor 😊
Emirsmomm motherofcats merhaba ben şimdi neşe hanımdan Randevu aldım sizin tavsiyeniz ile. :) muayene ücreti ne kadar acaba? Bilginiz var mı ❤️