SelinYldrm Kızlar selam Oğluma isim karar veremedim. İlk ismi rahmetli babamın ismi olacak Akif. ikinci ismi sizce Ayaz mı Çınar mı daha güzel oldu? Akif Ayaz, Akif Çınar?
Zuhalkorkmaz2205 SelinYldrm tek bi isim olsaydı çınar derdim :) ama akif de olucağı için akif ayaz daha uyumlu ☺️
Mutlulugum Çınar çok güzel bir isim, Akifin yanına, Akif Mert, Akif Efede güzel olabilir. Her ikisinin anlamlarıda çok güzel ve ağır. Babanızın isminin yanına yakışabilir. Allah rahmet eylesin bu arada. Bebişinin ömrü uzun olsun. 🙏🏼 Benimde oğlum olacak inşallah, çok isterdim Mert, Yiğit gibi isimleri. Ama yurtdışındayız ve Mertin burda anlamı farklı yerlere gidiyor. Yiğitinde söylenişi güzel olmuyor. Yabancı okullarda zorluk çekebilir.
YsmnNuh Mutlulugum bende yurt dışındayım yiğit, kayra ve buğra arasinda kalmıştık söylenişi dışında başka sıkıntı da oluyor mu
Mutlulugum YsmnNuh Söylenisi ve anlamlari degisiyor. Mesela ben belcikada kaliyorum. Burada felemenkce ve fransizca konusuluyor. Mertin anlami fransizcada kufur olarak geciyor. Kayrayi esim cok istemisti benim hosuma gitmiyor vazgectik ondan.
YsmnNuh Mutlulugum bende fransadayim hiç düsünmeyim o zaman 😀 bizimki gecici geri turkiyeye gidecez ama yine de burda da kolaylık olsun