lamisrtky Kızlar çalışıyor musunuz hangi iş yapıyorsunuz? Ben İnglizce öğretmendim ama hamilikten dolayı devam edemezdim. Elçiden iş teklifi aldım ama maalesef reddettim. Şimdi evden ne yapabilirim diye bakıyorum. Evden iş yapan var mı, neler yapıyorsunuz?
sherwoodTR lamisrtky çeviri falan yapabilirsiniz. Özel ders verebilirsiniz. Bence alanınızla ilgili bir iş yapın
Deletedmom7373700 lamisrtky yapabileceğiniz bir sürü iş olabilir aslında. Benim iki mesleğim var. Ama hamilelikten dolayı ikisini de yapamıyorum. Çünkü çok aktif çalışmam gereken ağır işler. Ama bir mesleğimle ilgili evden çalışmalar yapmaya devam ediyorum bilgisayar üzerinden. Buna ek olarakta yine evden makale yazımı yapıyorum. Kendi alanınızda bişeyler bulup evden çalışabilirsiniz
vesilece lamisrtky ne güzel mesleğiniz var evden özel ders verin 😍 ben tıbbi sekreterim çok şükür haftaya 32 çalışamaz raporumu alıcam bırakıyorum
Verasmommm lamisrtky web tasarım ve seo yapıyorum işim internet üzerinden olduğundan evden de kolaylıkla yapılabilecek bir iş yakında 32.haftaya giricem o zaman rapor alıp evden çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum hayırlısı ile
_momy_ lamisrtky ben de öğretmenim bebiş ama kamudayım yani özel dışında aklıma çok alternatif gelmiyor piyasa çok çoğaldık o kadar çok mezun var kiiiiii
Anonymousmom lamisrtky 3 aylıkken çıkarıldım işten. Önceden hobi olarak yaptığım kağıt ipten çanta şapka supla felan yapıyorum