eminemre99 sevde18seker canım benim geçmiş olsun Allah’ım ya şafi ismi ile şifa versin inşallah ❤️ hareketli olmasi triot mu peki vanm neden yüksük
sevde18seker eminemre99 evet tiroid sebepli bende yok ama gen işte eşimin annesinde de benim annemde de var onlardan almıs ama bizimkinin fazla çalışıyor asla enerji atamıyor😐🤷🏻♀️
eminemre99 xxx78 anladım canım benim bn düşünüyorum hani kızlara sorayım dedim maşallah herkes aynı yazmış sağlıklı olsun yeter canm benim
eminemre99 Eymenebrar evet canım benimasallah ona Allah’ım sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım benim evet anne baba olarak inşallah iyi bir insan eğitiriz😘
eminemre99 busrazz maşallah ya herkes de sizin gibi yazmış maşallah hiç beni şaşırtan yok tabi ki sağlık olsun her şeyin hayırlısı sun canım benim
eminemre99 Eymengul maşallah canım Allah’ım hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırla sağlıkla bende kucağıma alırım inşallah her şey iyi olur sağlıklı olsun yeter ne yaoalim
eminemre99 ElanurMerayhan ayenncanin benim aynen oyke çok şükür Allah’ım hayırla sağlıkla kucağımkza versin de yeter ki her şeyin hayırlısı olsun sağlıkla gelsin Lee bnde o şekilde gördüm araştırdım dedim Eymen olsun
eminemre99 esmaozdemir76 maşallah canım ya ne diyim bazen bazı çocuklar evet yaramaz oluyor hani üç uasinda da beş yaşında da 7 yaşında da
hafsam_omerim eminemre99 herkes yaramaz hareketli olur dedi bide kime sorsam herkes eymen koyuyor ondan istemedim
eminemre99 newbabyno2 evet yarısından çoğu öyle demiş zeki ne yönden peki canım zeki okul çağında mi hani okul anlamında mi
eminemre99 N_e_s_e sağlıkları yerinde olsun canım Allah’ım bir şeyden eksik etmesin canım benim de gerisi önemli değil ❤️
newbabyno2 eminemre99 elektronık esyalar konusunda cok bılgılı yanı kucuk yaşta suan ama şu telefonda bılmegı ozellık yok cok meraklı o konuda konusmaları falan buyuksü
eminemre99 newbabyno2 maşallah canım benim ya allahim nazarlardan saklasın insalalh Allah’ım hayırla sağlıkla buyutmeyi nasp etsin inşallah 😘🤲