HHhhK eminemre99 iki tane var tanidigim biri suan ergen biri cok kucuk ergen olan kucukken felaket hareketliydi suan kucuk olanda cok hareketli yerinde duramiyolar diye dusunuyorym
4cocukannesi eminemre99 abimin oğlu Eymen aşırı zeki ve yerinde duramayan çocuk yerinde ve akıcı konuşması Allahım ekmek arası resmen bu arada 4 yaşında
Ipeksari57 eminemre99 Benim görümcemin oğlunun adı maşallah çok uslu melek gibi bir çocuk eymenler uslu pluyor diye biliyorum vee şuan oğlum olacak görümcem koymasa düşünürdüm sevdiğim bir isim
Melikemercimek Mnk16 ay eşimin yeğeni de öyle hiperaktivite teşhisi kondu kendi kuzenimin çocuğu da eymen bence ona da konması gerekiyordu ama götürmediler
Mnk16 Diyorum ya anaokulu öğretmeniyim 7 senedir 6 tane falan Eymen tanımışımdır hepsi aşırı hiperaktif çocuklardı
eminemre99 Mnk16 maşallah canım kim yazdı ise yorum yaptı ise senin gibi yazdı taniki sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun bilmiyorum merak ettim duydum bnde kızlara yazayım dedim hani duyduklarimda oyke idi 😂
eminemre99 4cocukannesi maşallah canım benim ya kimden duydum ise yazanlarda dahil olmak üzere sizin gibi yazmış 😂
Ozge eminemre99 kuzenim 13 yaşında. Aslında akıllı ve saygılı bir çocuk ama sadece aşırı rahat teyzem o konuda biraz şikayetçi. Çok hareketli de değildi çocukluk döneminde ikizi daha hareketliydi onun da adı Eren. Belki de eren ile kıyaslandığımızdan hareketleri batmıyordu Eymenin.
Nesliiiiiiiii eminemre99 oğlumun adı Eymen ege aşırı hareketli bi çocuk😄hareketlilik yaramazlıkla karıştırılıyor ama öle değil yaramaz bi çocuk değil uyumlu söz dinleyen bi çocuk.Sadece kendince yerinde durmaz kıpır kıpır☺️😄
eminemre99 Nesliiiiiiiii maşallah canım benim Allah’ım hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bnde Eymen düşünüyorum hani tabi ki sağlıklı olsun merak ettim sadece etmenler nasıl oluuor yani anne baba çevre genetik faktörler oynar ama herkes yaramaz demiş 😂
Nesliiiiiiiii eminemre99 amin canım sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🤲🏻Yok yok korkmasın gözünüz😄