Evrencakar Kızlar yalancı sancılarım başladı istanbula döndüm fakat gelen giden yok şuan. Yalancı sancılardan ne kadar sonra doğum oluyor?
1oznuur Evrencakar 34 dw falan basladı bugun 39. Haftadayım hala devam yani hiç belli olmuyor bende bekliyorum ama okuyorum da 40 41 haftada olup hala bekleyenler var 🫣
Esevren 1oznuur nasıl bi sancı yaşadığınız benimde bugün 2 defa sol kasığımda alt tarafa vuran çok keskin bir ağrı oluştu hareket edemedim böyle birşeymi ikinci gebeliğim ama aradan 11 yıl geçince unutmuşum buarada 34+5
Evrencakar 1oznuur sanırım bende. Her ağrıyı sancı sanıp heyecanlanıyorum bakalım ne zaman gelirse artık 😄 doktorum doğum için hareketli ol ki kolay geçsin dedi inanın yerimde durmuyorum 😄
Evrencakar Esevren Esevren Regl ağrısı gibi ağrılarım var sürekli ama bazen günde 1 kere belki 2 kere oluyo nefesim kesiliyo acıdan 36+3
1oznuur Esevren alttan vuruyor genelde batma gibi kasıklarımda da regl sancısı gibi oluyo sırtımda yumru gibi bi agrı uzun süredir var uzun sure oturunca hemen sırtıma da agrı giriyor bide karın sertleşmeleri yasıyorum iste
Lahinnn Benim kasılmalarım oluyor karnım taş gıbı basketbol topu gıbı oluyor nefesım kesılıyor sancı yok ama bunu yasayan var mı
1oznuur nedime09 belden vuruyomus bi de araları kısa kısa olacak gecmeyecekmiş bende bekliyorum arada belden vursa da öyle dedikleri gibi olmadı daha 🫣
Evrencakar Bilen biri varsa söylesin gerçekten hangisi gerçek hangisi yalancı sancı bilmiyorum. Bi de batma hissediyorum otururken