Beyzacan Kızlar 5+4. Haftadayım. Progestanı önce ağız yoluyla verdi doktor. Aşırı bulantım oldu. Sonra fitile cevirdi. Bide prilam dr verdi bulantılarımı kessin diye. Ama bulantılarım hiç geçmiyor. Prilam 2 tane içmeme rağmen geçmiyor. Progestanı fitil olarak kullanıp bulantı yaşayan var mı ? Bulantıdan ölücem artık yaşayamıyorum aklınıza gelebilicek herşeyden midem bulanıyor 🥺
teachering06 Beyzacan Aynı bende öyleydim, 17-18. Haftaya kadar devam etti, süzme peynirden başka hiç birşey yiyemedim, 10 kg verdim. 18. Haftanın bitmesiyle kesildi
Yildiz028 Beyzacan sizinki gebelik bulantisidir eger gecmiyorsa evet progestan agizdan alinca bulanti yapar. Fitil olarak alinca bi sikinti olmaz bende kullaniyorum gece yatmadan once icip oyle yatiyorum doktor oyle demisti.
Beyzacan teachering06 progestandan değil mi o zaman normal bulantımı yani bu 🥺 bulantı hapını içmeme rağmen neden bulanıyo anlamıyorum 🥺
isimsizzz Beyzacan Doktorum bana prilam bulantı hapı değil , sadece bir vitamin dedi, ancak şiddetli olmayan bulantilarda işe yaradığı için veriyoruz , işe yaramadığı taktirde gerçek bulantı ilaçlarından yazıyoruz dedi, bende haftalarca sorguladım bu prilam niye işe yaramıyor diye 🙄