Annecikk34 Kızlar gebelikte et beniniz çıktı mı nerelerde çıktı ? Ve doğurduktan ne kadar süre sonra geçiyor bu et benleri ?
4141 Annecikk34 bendede var anı sorun genelde çene altimda çıkıyordu bu seferki hamileliğimde kol dirseği min orda kocaman çıktı doğumdan sonra geçiyor ama dikkat etmedim nekadar süre sonra geçtiğini hatırlamıyorum
Verasmommm Annecikk34 benim haftalar öncesinde koltuk altımda çok minik bir adet çıkmıştı ancak sonrasında kendiliğinden düştüğünü gördüm bilmiyorum başka yerimde sonrasında çıkar mı ya da düşmesi kendiliğinden iyi mi kötü mü ancak daha önce de böyle bir post açılmıştı
minik_koala_ve_annesi Annecikk34 boyun bolgemde minik minik cok sinir bozufu 10dan fazla sanirim elimi surdukce puturlu puturlu degiyor gicik oluyorum
miraylihayat Annecikk34 Benimde boynumda çıktı ilk hamileliğimde ve geçmedi. Şimdi yine bir tane çıkmış boynumda 6 aylık hamileyim. İyot lugol damla kullanıp benleri düşüren çok kişi duydum ondan alacapım nasipse
Annecikk34 4141 Verasmommm mimir minik_koala_ve_annesi Benim bikini bölgesinde siğil çıktı geçti ama göğsüm ve koltuk altımda et benleri çıktı geçmedi geçiyorsa doğumdan sonra sevindim hiç hoşlaşmadım bu benlerden :/
miraylihayat Annecikk34 küçükler ama sayıları 4 tane ilk çıktığı zaman yaz ayında doğum yaptım terledikçe kaşınıyordu şuan rahatsız etmiyor.