baby3_ Kızlar yarın gideceğim sizce duyulur mu ? Bazıları 8 i bekle diyor ama bilemedim . Doktor 2 hafta sonra demişti ve tam 2 hafta oluyor. Bazıları duyulmaz etmez diyor şaşırdım
hasretygt baby3_ ben bu gün gittim çok şükür hamd olsun duydum kalp atışını 6+5 inşaallah sende duyarsın sıkıntı etme
lamisrtky Ben geçen hafta 6+4ken gittim ama doktor dedi ben kalp atışı görüyorum ama daha mınacık, istersen altan duyabiliriz dedi, ben de gerek yok dedim bekleriz daha acelemiz yok. Yarın tekrar randevum var bakalım duyabilecek miyiz bu sefer ☺️
Ebrumurat123 baby3_ bende 6+1 iken gittim bebek göründü ama kalp atışını duyamadik haftaya gel duymazsak vajinal bakarız dedi bakalım cuma günü göreceğiz ama bazen 8 9 haftalikken bile anca duyuluyo diyolar bide benimki tüp bebek 😕
TeoMom baby3_ Ben duyamamıştım canım ama ultrasonda kalp atışı gözükmüştü 8. Haftada net olarak duyduk
Elifimm123 Gizemmm35 garanti olsun net 8 de duyuluyor öncesinde de doktorum kendisi duymuştu yavaş bir sekilde ben duymamıştım