Kaya13 Selam kızlar 33+5 günlük çift yumurta ikizlerine hamileyim bugüne kadar hiçbir şeyim yoktu sabah uyandığımdan beri ellerim ayaklarım şiş 🙄 öyle çok tuzlu da yemedim yakın zamanda.. nasıl geçecek bu şişlikler ya suyuda bol içiyorum
Deleted4445656 Kaya13 benim 22.haftada başladı ayaklarımın şişmesi🙈😂😅 buzlu su ile bekletiyorum birazda yüksekte tutuyorum ayaklarımı öyle geçiyor
Gamzesaa Kaya13 benimde 2 3 haftadır sürekli ellerim ayaklarım şiş normal karşılanıyor yüzünüzde ödem olmadığı sürece
Yasemibrahim Deleted4445656 25 haftalıgım sabah bişey yok ama ayaklarım akşama doğru balon gibi oluyo
Kaya13 Gamzesaa yüzümde yok şimdilik kontrolüm pazartesi umarım geçer ama geçmezse ancak o zaman doktorumla görüsebilecegim bakalım ne diyecek 🤷🏼♀️
gmzzmg Benim 25. Haftadan beri var hatta ellerim o kadar çok acıyor ki özellikle sabahları parmaklarım dolma gibi oluyor. Çok su iç az tuz tüket vs önerileri hiçbir işe yaramadı bende. ama elleri ayakları soğuk suda dinlendirince biraz iyi geliyor
Kaya13 gmzzmg suyu zaten çok içen biriyim hamile olmadan önce de böyleydi bu zamana kadar da sıkıntı yaşamamıştım ama bundan sonra da bu kadarla kalır inşallah 🙄
Lylaars Kaya13 benimde yüzümde şişlik var sakak larim da sabah bisey yoktu ama somdi bariz bir şekilde belli ne yapmalıyım kızlar 38 +4 um şu anda
star3star Kaya13 bende 30. haftamın içindeyim şimdilik biryerimde şişme tok çok şükür inşallah böylede devam eder.yüzüm şişmesin de ayaklara razıyım😄
Kaya13 star3star valla öyle demeyin 🤭 yere bastıkça mahvoluyorum ellerimi sıkamıyorum 🙄😂 bu zamana kadar bende de yoktu yok diye de seviniyordum ama akşamdan sabaha böyle oldu🤷🏼♀️
Gamzesaa Kaya13 birden bire oluyor hiç tuz kullanmayın tansiyon takibi yapıyor musunuz doktor onu sorabilir ödem gelişmeye başlayınca tansiyonda yukseliyor genelde
star3star Kaya13 havalar sıcak illaki bizlerdede olucak önüne geçemiycez ama be kadar minimumla atlatırsak okadar iyi
Gamzesaa Kaya13 benimde bu haftaya kadar düşük seyretti birden 140/90 aşağısını görmüyorum şu an 32 den sonra her şey değişiyor