Rmsc bana da aynı şey dendi hatta kanamam da vardı progestan bırak git eve düşük yap dedi ne kese var ne bişey dedi artısında yavas dedi senin değerlerin benimkine göre cok iyi ordan cıktım başka hastaneye gittim bana alttan muayne etti kese var dedi kucuk dedi beta bakalım dedi betaya da baktı 5000bin dedi ama bu değere göre bebek olması lazımdı dedi bana sen üc gün sonra geri gel dedi üc gün sonra gittim karnımdan kese falan gözükmedi zatn ilk bakında da gözükme işti alttan bakım dedi baktı keseyi de bebegi de gördü cok kücük dedi büyümesini beklicez bebegin dedi Bi kac gün sonra geri gittim kalp atımını da alttan muayne ile duydu saglıklı dedi kan sulandırıcı iğne falan başladı vitaminlerle başladı Bi gün folikasit Bi gün sonra balık yağı içeren hap kullandım öyle dönüşümlü kullandırttılar progestan ve iğnesini kullandım yattım öyle öyle büyüdü cok şükür 22+5iz umudunu kesme ve farklı doktora da git Bi kac gun sonra bana git düşük yap diyen doktora ulturasyon fotoğrafıma gittim yüzüne fırlatım git düşük yap dedin ilacı kes dedin kaybetmeme sebep oluyordun zatn ben ikizlerimi erken doğumla kaybettim dedim eşimde bende baya fırcaladık cıktık umudunu kesme başak doktora da git 8 haftaya kadar yolu var eğer sağlıklı cıkmazsa da o zmn mudahale ederler ama bana göre betan cok iyi belki sende benim gibi güzel Bi mucize yaşarsın