Minikbebegim1999 Kızların 10 haftalik hamileyim ve sanki 2 gundur sari su gibi akintim var idrar enfeksiyonu testi yaptırdım temiz çıktı vajinadan ornek alip baktilar enfeksiyon varmi diye oda temiz çıktı bunun sebebi değişen hormonlar mi sizde de oluyormu
Aysnr11 Minikbebegim1999 bende de aynı şekilde sürekli çamaşır değiştiriyorum 7 haftalık olduk bizde doktora sorduğumda hormonlardan kaynaklı normal olduğunu söyledi
Minikbebegim1999 Karakaya38 fitil kullaniyormusun peki ben progesteron fitili kullaniyorm tup bebek olduğu icin düşünüyorum aceba ondanmi geliyor diye
Karakaya38 Minikbebegim1999 o fitil düşük önleyici bir fitil 1 hafta kullandım sonra tekrar devam edince doktorumda enfeksiyon fitili verdi 2 kere kullandım onuda
Minikbebegim1999 Karakaya38 ben 3 aydır kullanıyorum o fitili az kaldi birakicaz inşallah benimki tüp bebek olduğu için hormonlar ilaclarla hazirlaniyor aceba hormonlar baya yükseldiği icinmi geliyor bu akinti bilemedm devam ederse doktoruma sorucam
Minikbebegim1999 Karakaya38 evt sizde farkli durum ben kullanmak zorundaym hormonlarim ilacla destekleniyor
Minikbebegim1999 Deletedmom8373 kokusuz özelikle baktim yani 🤣 enfeksiyon testi yaptırdım hersey temiz cikti cok şükür