Betus32 Lylaars bugün bende hiç iyi değilim bel ağrısından ve bacaklarımın arasındaki ağrıdan ne yapsam kurtulamıyorum uyku haram oldu
Fasulyeninannesi- Ark Bende de bi ara o vardi simdide bel agrilari başladi bide hamilelegin basindan beri aciktiginda karnimi agritmasi var 29 haftalik 🤰
Kubrahmet0807 5 aya kadar halsizlik bulantı açlık. Şuan 33+1 yaklaşık 1 aydır özellikle bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum şu saat olmuş hala ayaktayım ger gece böyle. Delirtiyor beni napacağımı şaşırdım
Sehrbnon122 Ark bende suan 18 haftalık oldum ikizlere hamileyim ve mide bulantım hafiften azaldı iştahım açıldı birazcık
Ysmn5836 Sehrbnon122 bizde ogluslarimla hiç mide bulantısı olmadı ama ağırlık …birden yorulma ….şuan 23+6 olduk hala devam ediyor
Nihalilci Şuan 37+4üm hamileliğim çok rahat geçti mide bulantısı, burun tıkanıklığı, bel ağrısı hiç olmadı çok şükür. Ama şu son 2 gündür mide yanması ve ishalim belki de üşüttüm belki de doğum yaklaşmıştır kim bilir.
Saheser minikturtam1 amin inşallah 🙏🏻 bende bel fıtığı var bide doktor zorlayacak seni demişti başta ama böyle olacağını tahmin edemedim şuan idari izinliyiz haftaya nasıl işe gidicem onu düşünüyorum
gunesimvebenn Ayy hangi birini sayayım 😂 ilk aylarımda bulantı kusma sonrası şiddetli sırt ağrısı kasıklarıma vuran ağrı.Uyurken dönmekte aşırı zorlanıyorum o derece ağrılarım var.Sürekli uzanma ihtiyacı hissediyorum.Burun tıkanıklığı var.Ve şimdi nefes darlığı vajina bölgemde ağrı baskı var.Var da var yani😂
Sehrbnon122 Ark kız Bi anda düzelmeye başlayınca korktum valla herkes 5 ayda bitiyor korkma diyor ama endişeleniyorum valla
umraanbrs Ark valla ikicanla yaşamak beni biraz zorladı 😁 artık bireysel takılmak istiyorum açıkcası sıcaklar beni öldürdü zaten sağlıkla kucağıma alayımda başka birşey istemem herkes bugünlerini özlersin diyor ama ben günde 3 iğne 8 ilaç kullanıyorum yoruldum gerçekten Allah ın gücüne gitmesin ama bedenim yorgun beynim yorgun daha çantası bile tam hazır değil fotoğrafçıyı bugün ayarladım covıd arttı çevremdekiler patır patır oluyor yazarım burdan bakalım doğunca inşallah 🙏🏻 Allah hepimize sağlıkla buluşmayı nasip etsin🤲🏻💙
Ark Mine44 bende bundan korkuyorum şuna gayet iyiyim ama izmir sıcakları haftam ilerledikçe zorlayacak gibi daha hicbirsey yapmadım hazırlık olarak 🤦♀️
Ark Ezgi_Mercan Breathe right bandını dün aldım bunca zman aklıma gelmedi kimsede söylemedi sonra arkadaşım halimi görünce o akıl etti dün gece rahat uyudum senin bebis maşallah erkenden hareketlenmis biz 34 haftadayiz seninkinin yaptıklarını yapmıyor 😁 dikkat et gelmeye kalkmasın ayrıca ne kusuru kız sağlıcakla al kucağına 🙏
Ezgi_Mercan Umarım bu hareketliliği huy edinmez de sadece enerjisini atiyordur, dogunca pamuk gibi olur 😂🙈 saglikla gelsin kuzucuklar 💜