Ark Kızlar hamileliginizin bu heycanlı yolculuğunda sizi en çok ne zorladı ben 33+3 haftaligim beni burun tıkanıklığı mahvediyor uyuyamıyorum geceleri kanıyor kuruyor yara oluyor 10 gündür denizdeyim giriyorum çıkıyorum banamisin demiyor🤦♀️
minikturtam1 Ark cok sükür 5 aylik olduk. Kendimi hamileymisim gibi hissetmiyorum.mide bulantisi, yanmasi vs. Hic olmadı.sadece son iki üç gündür bel ağrisi yasıyorum. Bunun dısında zorlanmiyorum.
Elifderin34 Ark burun tıkanması ilk defa duydum hamilelikte acemiyim de benm de ara ara kuruyor geceleri demek ki hamilelikle ilgisi varmış :) geçmiş olsun sizede çok 🥰
AysegulAloluAcikgoz Ark serum fizyolojik alin eczaneden bir tane burun spreyini bosaltin temizleyin serum fizyolojik koyun icine yatmadan fis fis sıkın rahat edersiniz ben o sekilde basa çıkıyorum 35+2 olduk valla hareket kısıtlılığı beni zorluyor yat kalk dönmek i kadar zor geliyorki gece surekli lavoba ihtiyaci 3.5 yasindaki bebenin bazen uyanmasi valla yatip kalkmak eziyet birde mide yanması yatip kalktikca yemek borum cayir cayir yanıyor.
Ark 4141 bendede ilk 4 ay mide bulantısı bir şekilde hallettim idrarda yeni yeni başlıyor ama burun tıkanıklığı yemek bile yedirmiyor😁
Mutluuygungelen Ark aaa öyle mii, ben de 8 haftalık hamileyim burun tıkanıklığım var grip oldum heralde diye triplerdeydim 🤭
Merve0092 minikturtam1 ilk 3 ay bulantı iştahsızlık peşine korona sonrasında burun tıkanıklığı nefes darlığı tam şimdi iyim derken 6. Ayda apandist uyku düzensizliği karın ağrısı ev temizliği yemek yapma işe gitmek istememe hangi birini sayım bacım😅
Merve_balaban123 minikturtam1 inşallah böyle devam eder canım ne güzel bende 8 aylık oldum aynı sekildeydim çalıştım bile ful ama artık hem mide yanmam hemde sıcaktan okadar çok bunalıyorum ki benimde 6 Ayimdan sonra başladı hersey sadece sıcak mahvetti beni başka da bir şikayet im yok ufak mide yanmalari oluyor arada
Betus32 minikturtam1 korkutmak istemem tabi ama. Şu an hamilileğin balayı zamanları ☺️ 35.hafyadan selam olsun 😥
Ark Melek_aysima idrar yanması normal bisey değil test yaptırdın mı enfeksiyon belirtisi yaptirmadiysan sağlık ocağı hemen yapıp söylüyor
Yagmur2712 Melek_aysima enfeksiyon kapmış olabilirsin doktora git tahlil yaptır lütfen. Sorun yaşama sonra.
_fatima_1234 Melek_aysima oy oy hic atlatamiyorum doktorum bobregimde problem oldugunu soyledi wimdi ilaclar falan yazdi
Ark Elifderin34 evet bende sonradan öğrendim kanıyor içten kuruyup yara oluyor hormonlardan zeytinyağı sürüp yumusatiyorum biraz iyi geliyor
Krnn1 Elifderin34 ooo bnim 7 haftalıktan başladı 24teyim hala aynı gece bildiğin kapanıo ağızdan nefes alıyorum
Ark AysegulAloluAcikgoz serum fizyolojik kullandim canım etki etmedi bu zeytinyağı işimi biraz kolaylaştırdı, Allah kolaylıkla anlatmayı nasip etsin sizin haftalarda artık agırlasma desteksiz birsey yapamama haftaları mide yanmasinada baharatlı acı kızartma tarzı şeyleri direk kesin eğer yiyorsaniz ileri haftalardada zorluyor bebs midenize kadar çıktığı için mide kapakcigi aralıklı o çok yapar bide yemek öncesi hemen sonrası sıvı tüketmeyin beraberde tüketmeyin 🤗
Cansu8835 30haftalik olduk kızımla şükür 🤰ilk 5ay mide bulantısı sonra mide yanması ve bel ağrısı diş ağrısı eşlik etti şimdi 30.haftada kramplar bakalim daha neler cikicak 😁sagsalim kucağımıza alalım da hepsi geçici benim 3.gebelik olduğu için başıma.gelecekleri biliodum az çok 😁💕son 8haftamiz kaldı hayirlisiyla 🤰
Ark Cansu8835 sağlıkla al canım benimde kızçem sen hamilelikte yaşanan herseyi maşallah yaşamışsın kolaylıkla gelsinler 🙏
AysegulAloluAcikgoz Ark cok sagol kuzum idare ediyoruz napalım bir sekilde birde undi yaği var burun tikanikligi icin cok gorur oldum su sira cocuklara yetiskinlere onunda faydasi cokmuş bebeklik.com.tr instagramda takipdeyimde o bayan paylasiyor o hamilekikde kullaniliyorsa birde onu denemek lazim sifanin nereden gelecegi belli olmazmiş. Rabbim saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin insallah
Cansu8835 Ark Amin inşallah cumlemiz sagsalim kucağımıza alalım inşallah minnaklarimizi 🥰😍Allah razı olsun gülüm 🥰
Busegul01 Ark çok geçmiş olsun deniz suyu tıkanıklığa bir numara halbuki burnuna çek genzin açılsın biraz yakar ama 🥰
afrAybars Yattım yerden kalkamıyorum, yatarken sağa sola dönmek işkence gibi geliyo 🙄 rahat bi uyku pozisyonu bulana kadar sabah oluyo resmen