gulanne Egemeninannesi Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım. Bir çırpıda kurtulursun inşallah yarın Cuma mübarek gün. Allah yardımcın olsun❤
deletedmom01 Egemeninannesi tabiki ☺ allah sag saglim kavusmayi nasip etsin yılbasında evladin kollarinda olacak ☺☺
Dicle0103 Egemeninannesi Rabbim bi sancida kurtarsın inşallah sağ salim kucağına almayi nasip etsin bebişini😊🙏🙏
Egemeninannesi gulanne saol canim benim allah razi olsun rabbim hepimizi kurtarsin saglicakla insallah 😙
Serpiltunahan Allah yardımcın olsun.🐣 bana da yarın gün verebilir doktor çok heyecanlıyım😄 kaç haftalıksınnn
Egemeninannesi Serpiltunahan 38+5 haftaligiz rabbim tez vakitte zamanlica kurtarsin seni de allah razi olsun 😙
Egemeninannesi deletedmom01 allah razi olsun cok tesekkur ederim rabbimin izniyle insallah birlikte girecegiz 2018e ☺😙
Sydgrdl Egemeninannesi Allah yardımcın olsun canim sag salim kolaylıkla kucağına al insallah bende gün sayıyorum heyecan dorukta 😊
Egemeninannesi Sydgrdl cok tesekkur ederim canim rabbim sana da hayirlisiyla saglicakla kucagina almayi nasip etsin 😙😙
Rain81 Egemeninannesi Allah yar ve yardımcın olsun cnm, inşallah ağrısız sızısız alırsın bebişini kucağına 🙏 hayırlı haberlerini bekliyoruz
Egemeninannesi Rain81 cok tesekkur ederim canim allah razi olsun rabbim hepinize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin 😙